2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام واسه بارداری بگیرم...ممنون میشم جواب گرفتی لایکم کنی

ببین تو شرایطش نوشته که هزینه عربالگری و نمیده طبق تحقیقات من هیچ بیمه ای غربالگری و نمیده اما ویزیت و ازمایش و دارو هاتو بجز دارو تقویتی ها رو میده و هزینه سزارین تا سقف ۵ میلیون برای همه چیز هم فرانشیز ده درصد میخوام بدون کسی راضی هست

باشه عزیزم

من بودم  7500 سزارین کردم بیمارستان لاله  3400 بهم دادن

عزیزم کی سزارین کردی و اینکه سقف سزارین طرح بیمتون تا ۵تومن بود؟و بیمارستان طرف قرار داد بود  ؟ در کل راضی بودی از بیمه

عزیزم کی سزارین کردی و اینکه سقف سزارین طرح بیمتون تا ۵تومن بود؟و بیمارستان طرف قرار داد بود  ؟ ...

بیمارستان مهم نیست 

سونو غربالگری و آزمایش غربالگری رو نمیده 

چندماه هم طول میکشه تا هزینه سزارین بده 

من انتظار دا‌شتم 5 تومن بده چون سقفش بود ولی نداد 

پارسال سزارین کردم 

ببین تو شرایطش نوشته که هزینه عربالگری و نمیده طبق تحقیقات من هیچ بیمه ای غربالگری و نمیده اما ویزیت ...

اره شرایطش رو میدونم و اینکه انتظار داره یعنی برای بارداری ۹ ماه دوره انتظار داره...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خب نمیدن منم سقغم 5 تومن بود  1700 هم تامین اجتماعی بهم داد البته بعد دو ماه

وا یعنی الکی نوشته؟

برای ازمایشات و سونو  چطور دادن؟

نمیدن دیگه منم انتظار نداشتم  سونو و آزمایشی که غربالگری نباشه رو تا سقفش میدن  ویزیت دک ...

ممنون گفتی .در کل پیشنهاد میدیش؟و اینکه منی که تامین اجتماعی ندارم میتونم بگیرم؟

ممنون گفتی .در کل پیشنهاد میدیش؟و اینکه منی که تامین اجتماعی ندارم میتونم بگیرم؟

اره بیمه تامین اجتماعی داشتن و نداشتنش مهم نیست بذار من از کارگذارش که الان بهم پیشنهاد داده ثبت نام کنم بپرسم چرا نوشته تا ۵ تومن ولی نمیده کلشو چون من قبلا بیمه ایران بودن کل تعهدات و میداد 

اره بیمه تامین اجتماعی داشتن و نداشتنش مهم نیست بذار من از کارگذارش که الان بهم پیشنهاد داده ثبت نام ...

ممنون میشم به منم بگی