2777
2789
عنوان

مشورت برای درمان عفونت

28 بازدید | 3 پست

ببخشید خانم خا من یه راهنمایی ازتون میخ‌وام،من الان چند ساله درگیر عفونت باکتری واژن و رحم و اینا هستم،بعضی موقع ها خوبه بعضی موقع ها شدید میشه،بعد،دارو های مختلم زیاد خوردم،امروز دکتر زنانمو عوض کردم رفتم پیش دکتر جدید بهم‌ دو سه مدل دارو و ژل و پماد داد برای خودم و همسرم گفت اگه با این اکی نشدی باید بیای فریز کنی،از اون طرفم یه دکتر طب سنتی یه سری دستور گیاهی قوی و خوب بهم داده که میگه اگه اینو بخوری عفونتت خوب میشه،به نظر شما چی کا کنم ؟انتی بیوتیک بخورم یا داروی گیاهی اصلا نمیدونم چی کار کنم

منم به خدا از وقتی اقدام کردم حامله نمیشم فقط هی عفونت میگیرم...یعنی اگه فریز کنیم مشکلی پیش نمیاد

مشکل که نه،انگار تازه برای بارداری بهتره،باعث میشه زودتر باردار شین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به خدا از وقتی اقدام کردم حامله نمیشم فقط هی عفونت میگیرم...یعنی اگه فریز کنیم مشکلی پیش نمیاد

من اصفهان رفتم پیش دکتر بهار پویا میخواین شما هم برین پیشش توی خیابون گلزار