2777
2789
عنوان

وایییییی بدبخت شدم

352 بازدید | 17 پست

بچه ها داشتم توی پارک بلند بلند غیبت ی نفر رو میکردم همون لحظه خال ی طرف اومد رد شد😢😢

ب نظرتون فهمیده ؟؟؟

حالم خیلی بده 🙇‍♀️

ی حس ششمی واقعی برای رضای خدا بیاد بگه حسش چیه ؟! فهمیدن نفمیدن ؟؟

وایی خدا ب خیر بگذرون دارم سکته میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ديگ سما باشي غيبت نكني و گوشت مرده نخوري😤

يبار بايد سرت بياد تا دست از اين عادت زشت برداري

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

حس ششم و هفتم و هشتم میگه اگه نفهمیده باشه ولی حتما راجب بلند بلند حرف زدنت تو پارک کلی حرفا داره با فامیل😂

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
ديگ سما باشي غيبت نكني و گوشت مرده نخوري😤 يبار بايد سرت بياد تا دست از اين عادت زشت برداري

وایی ب خدا توبه کردم 

حالا غیبت رو ک همه میکنن منه بدبخت این بلاسرم اومد . 

البت حرفهای طرف پشت سرم تاحالا ب گوشم رسید۶ اما ب خدا اگه شنید۶ باشخ رسوا شدم 

وایی ب خدا توبه کردم  حالا غیبت رو ک همه میکنن منه بدبخت این بلاسرم اومد .  البت حرفهای ...

انشالله ك نشنيده بد ب دلت راه نده اميد خدا دعا ميكنم برات

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️