اقا خدای نکرده فک نکنین رتبه خودمه نه به مولا😐من خودم ۹ هزار شدم میخامم پشت کنکور بمونم😔😔رفیقم خیلی حالش بده طفلی خیلی ام خونده بوداااا
تو فکر اینه ک مامایی یا پرستاری ازاد بخونه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بگه
(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیاتویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیاتویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رتبه خوب بین چه عدداییه برای رشته انسانی وتجربی فرق داره؟
دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا. این دیگه چجور عدالتیه؟.
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
پس من هیچی؟اخه انتخاب رشته ازاد کانونو میزنم یسری رشته برام میاره عکسشم تو اخرین تاپیکم هست میشه ی ن ...
ببین نمیخوام امیدوارت کنم بعدا نا امید بشی چون سر خودم اومد، اینا همش چرته واسه من سراسری میزد هیچ جایی هم قبول نشدم فقط آزاد پرستاری قبول شدم اونم ذخیره بودم با رتبه ۹ هزار منطقه ۳ .....ولی باز تو انتخاب رشته کن انشالله شانس داشته باشی قبول بشی