2777
2789
عنوان

کسایی که زایمان دوم طبیعی داشتن

462 بازدید | 49 پست

خانوم ها کسی بوده زایمان دومش هم طبیعی باشه ؟بعد دومی هم قد اولی انقدر درد داره ؟اخه میگن دردش یکم کمتره راحت تر فارغ میشی 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍

اره اولی هفده ساعت درددومی شش ساعت

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی کمتر بودو راحت تر

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

اره گلم من اولی روازساعتا9شب تاروزبعد12ونیم دردکشیدم 12ونیم دنیاامد

ولی دومی9شب رفتم و3ونیم صبح دنیاامدخیلی راحت تربودتوکل بخدا

اولی  روخیلییی زورمیزدم تابیادنفس کم میاوردم

امادومی خیلی راحت اومد😆

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
جاري منم ميگفت دومي راحتتره سر سومي اش كه ديگه خيلي راحتتر بود بالاخره باز شده راحتتره

ماشاا...سه تا...

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
اره گلم من اولی روازساعتا9شب تاروزبعد12ونیم دردکشیدم 12ونیم دنیاامد ولی دومی9شب رفتم و3ونیم صبح دنی ...

خداروشکر عزیزم ،خدا بهت ببخشه ،فاصله دو زایمانتون چند سال بود؟

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍