2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای گل به همتون تبریک میگم.

یه سوال داشتم من ۱۰روز از پریودم گذشته و کیست و اینام نداشتم و اولین باره که عقب انداختم تو این مدت ۶تا بی بی چک زدم مثبت شد .دوروز بعد از تاخیر از دادم منفی شد سه روز بعد دادم بتا ۱۳ و مشکوک بود کسیبوده مثله من شده باشه؟؟؟

واسه من با پریودی۷ آبان میشد با سونو ۱۷ آبان من چهل هفته رو هم رد کرده بودم انشاا... قبل از چهل هفته ...

فدات انشالا بله دیگ ازهفته 37دیگ نینی کامله تا کی بدنیا بیاد این مهمه

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم چیکار کردی رفت بالا ؟؟ استراحت مطلق بودی یا نسبی؟؟

نه شیاف داد چون خونریزی داشتم و استراحت مطلق نبودم کارامو خودم میکردم ولی رز پله زیادبالا پایین نمیرفتم 

نگفتین سز میکنین یا طبیعی

من یه مشکلی دارم نمیدونم با این وجود میتونم طبیعی زایمان کنم یانه چون این موضوع باعث میشه احتمالا زایمانم سز بشه

نه شیاف داد چون خونریزی داشتم و استراحت مطلق نبودم کارامو خودم میکردم ولی رز پله زیادبالا پایین نمیر ...

ببخشید شیاف پروژسترون ؟؟

منم دست تنهام مامانم پاهاش درد می‌کنه نمیتونه بیاد بچه کوچیک هم دارم 

خونم طبقه چهارم بدون آسانسور ولی نمیرم بیرون فقط دکتر میرم بعد مامانم پایینه طبقه سوم عصرا یه سر میرم اونجا یواش یواش ولی بدجور استرس دارم 

ببخشید شیاف پروژسترون ؟؟ منم دست تنهام مامانم پاهاش درد می‌کنه نمیتونه بیاد بچه کوچیک هم دارم  ...

بله شیاف پروژسترون....سختع واقعا منم کسی نبود کارامو انجام بده خودم مجبور بود انحام بدم باز مراقب باش