2777
2789
عنوان

انتخاب رشتههه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسمیگن حیفه رتبته بری فرهنگیان

برو یچیز خوب ک اگه چند سالم زحمت بکشی بعد راحت باشه اعصابت

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

رتبت کجا خوبه. متوسطه واسه انسانی. عالی نیست. از خداتم باشه بری فرهنگیان. من با ۴۰۹ رفتم. رشته هایی مثل حقوق روان شناسی دانشگاه خوب نمیتونی بری آینده شغلیم ندارن. الان زیر هزار واسه فرهنگیان سر و دست میشکنن شما ک دیگ جای خود داری

عشق زیباترین لامتناهی دنیاست...
فرهنگ اکثرا رتبه های سه رقمی میرن ..دانشگاه با ارزشیه 

تا ۸۰۰۰ میتونن برن

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

اقتصاد میگن بازارش خوبه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
روانشناسی .. مدیریت 

اینا اینده شغلی مشخصی ندارن

ولی فرهنگیان یه راه درست و بدون دغدغه با درامد و وجه خوب هست...بازم هرچی علاقته

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!
تروخدا بگو چقدر خوندی؟  چقدر تست زدی؟  راهنماییم کن

مرسی عزیزم .. راستش خیلی زیاد درس نخوندم شاید روزی ۲ ساعت..

بیشتر روی درسای عربی و اقتصاد و روان و دینی تمرکز کردم

و تست زیاد میزدم

بچها با رتبه ۵۲ هزار

تجربی

منطقه ۳ 

چی میتونه بره دولتی؟

ازاد شهریه چقدره یچیز پایین بخای بری ترمی چنده؟؟