2777
2789
عنوان

کنکوری هایی که خراب کردن🤗

352 بازدید | 17 پست

دوستای کنکوری عزیزم اونایی ک خراب کردن هیچی هیچی هیچی ارزش ناراحت شدن در دنیای فانی رو نداره.... من رتبه ۱۴ ورودی خودم بودم و الانم دانشجوی ارشدم،وقتی رفتم دانشگاه آنچنان آش دهن سوزی نبود که از استرش خودم رو نابود کرده بودم..الان بیکارم و دنبال کار.... پس دانشگاه خوب قبول شدن آیندت رو به طور کامل نمیسازه بستگی داره چه اتفاقایی پیش رو داری...

اونایید که سالها از کنکورشون میگذره بیان به کنکوری هایی ک خراب کردن انگیزه زندگی بدن و تعریف کنن از کنکور خودشون😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدودی موافقم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
وووییی من سال دیگه کنکور دارم 🥺🥺

منم

چقدر خوندی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

با رتبه 14 چی رفتی که حالا بیکاری؟ نمیشه عزیز من مطمئنم

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

پارسال که کنکور داشتم فک میکردم  هیچی از خدا نمیخوام دیگه جز اینکه رشته ی مورد علاقه ام و قبول بشم 

وقتی قبول شدم و رفتم دانشگاه و دیدم هنوز زندگی خیییلی تصمیمی جدی تره خیلی بیشتر و مهم تر از کنکور

🙃 
با رتبه 14 چی رفتی که حالا بیکاری؟ نمیشه عزیز من مطمئنم

روانشناسی بالینی دانشگاه تهران ...

عزیزم مملکتی ما توشیم دیگ فقط با سفارش و معرف به جایی میرسی بقیه حرفا هم شعاره...شغلم بود ولی ماهی ۴۰۰ به درد من نمیخورد

من ۷۰۰شدم پزشکی میخونم سال آخرم هیچم این جوری نیس کنکوریا تلاش کنید که بهترین رشته رو قبول بشید و مو ...

منم نگفتن تلاش نکنن گفتم بیاین به جای سرکوفت بهشون انگیزه بدیم که درس همه ی زندگی نیست

خیلی از کنکوری ها که نتیجه نمیگیرن افسردگی میگیرن یا دچار اضطراب میشن حتی آمار خودکشی هم داریم