2777
2789

من خودم کنکورمو خیلی خرابتر از اون چیزی که باید میشد دادم رتبم شاید بد نبود ولی واسه من افتضاح بود برا همین حستونو درک میکنم افسردگی گرفتم که کارم به روانشناس کشید

ولی الان که پنج سال میگذره میخوام بگم انقددد چیزای بزرگتر و مهمتر براتون پیش میاد که اصلا اون میشه یه خاطره کمرنگ دنیا خیلیییی چیزای جذابتر و جالبتر داره همیشه هم راه واسه پیشرفت هست چه صد بشی چه صدهزار باور کنید

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باو بیخی😂ولی ی پدر مادر غر غر رو چیکار کنیم این وسط😐😑

اونو تحمل کن دیگه تو همه مراحل این یکیو هست😂البته که به خاطر نگرانیشونه

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
کدوم اتفاقات جالبتر و جذابتر دقیقا ، منکه ندیدم😁😂😂

برا من که چیزای مهمتری پیش اومد روابط عاطفی و اجتماعی جدیدم کارای جدیدی که انجام دادم😁

هیچی فرقی ندارن 

ینی هر دوش بعد از اتمام تحصیل شرایطش برا ورود به بیمارستان یکیه 

اطلاع دارید هزینش ترمی چند میشه 

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی   
مثلا چه چیزی بهتر از درس خوندن ؟ مثلا شوهر کردن زیر بیست منظورته ؟!

نگفتم بهتر از درس خوندن و نگفتمم شوهر کردن😑