2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم مخفی کاری شوهرم

479 بازدید | 21 پست

من خیلی خانواده شوهرمو دوست دارم باوجود تمام بدیهاشون عاشقشون بودم که روز اخر شوهرم و برادرشوهرم سر یه جر و بحث که یکی از برادرشوهرامو زمین اضافه بر حق دادن بهش با پدرشوهرم بحث میکردن.. پدرشوهرم گفت به کسی ربطی مدار  این پسر وکیل وصی منه هرکار بخوام این انجام میدخ شما نمیخپاد هیچ کاریکنید واسمون.. حالا پدرشوهرم ایما میخواستن از شهرستان بیان تهران،برادرشوهر بزرگم به شوهرم گفت تو بیارشون... به شوهرم گقتم اینبارو نرو چون خود بابات گفت وکیل وصی من فلان برادرته تورو چه.. پدرت علنا گفت طرف ما نیاین.. 

شوهرم گفت باشه ولی فهمیدم امروز بی خبر رفت دنبالشون و الکی گفت کارگاهم...

وقتی فهمیدم کتمان کرد دست اخر گفت پدر و مادرمه  دوست دارم.. 

تو روی منی که عاشق اونا بودم ایستاد فقط ناراحت بودم بخاطر ناحقی پدرشوهرم و گفتم اینبار نرو

دروغ گفت بهم میخوام از خونه بندازمش بیرون.. بار چندمه دروغ میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من همیشه همینه خدا نابود کنه اون کسایی ک اینا رو یادشون دادن و اینجوری تربیتشون کردن

قبل از کرونا مغازه ی لباس بچه داشتم ولی بخاطر کرونا جمع کردم .حالا فروش اینترنتی دارم از بدو تولد تا ۱۵سال

خب اشتباه کردی

اتفاقا باید تشویقش میکردی برده

چون پدر مادرش

زور نیست که بهتون زمین بده دلش نمیخواد

اون موقع هم عصبانی بود یه چیز گفت

ولی به هر حال پدر مادرش

منم بودم میرفتم

زور میخوای؟

چون غر غر نشنوه مجبور شد دروغ بگه

نباید اصن تو کارشون دخالت کنی هیچوقتتتتتتتتتت

منم یبار اوایل با دامادش دعواش شده بود هی بدشو میگفت پیشم بعد زنگ زد فرداش دارم میرم پیشش منم فقط گفتم شما ک قهر بودین بعد داری میری فلان کارو کنی واسش گفت حدتو بدون همین منم دیگه جوابش ندادم زنگ زد گفت چرا جواب ندادی گفتم خودت گفتی حدتو بدون دخالت نکن چی بگم😅😅😅منم دیگه دخالت نمیکنم هرچی بگه فقط شنونده ام به ما چه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
فقط میگم خودتو بین شوهرتو و پدرو مادر ش قرار نده.  در نهایت آدم بده تو میشی

آفرین دقیقا شوهر من الان با مادرش قهره ولی من باز زنگ میزنم نمیخوام وقتی دوباره چفت شدن من آدم بده بشم ولی در نهایت میشم

پدر و مادش اگه پول دارن چرا مایی که پول کم داشتیم واسه خونه ندادن و دادن به اون برادری که پولش از پارو بالا میبره و زنش چندبار پدر و مادرشو از خونه انداخته بیرون.. ولی من میوردم خونم چندروز داشتمشون

چون خونه رو خودم خریدم یه قرون خودش و پدرو مادرش کمک نکردن بااینکه داشتن

همیشه زن پولدارا که اموال واس اوناس انتظار هیچ خطایی از شوهر ندارن و دوس دارن بردشون باشه شوهر که نمیشه حالا تو ملیاردها پول داشته باش اون فقط پیشت دروغ میگه اما در واقع کاریو ک میخواد میکنه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌