2777
2789
عنوان

ناراحتم بخاطر رفتارای مادرشوهرم

525 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ما یه قرعه کشی فامیلی داریم 1ساله12تومان من شوهرم ماهی 3200حقوقشه ک ماهی300,400تومن فقط کرایه ماشین میده تو ماه ما ماه سال پیش ماهی1تومن نوشتیم ولی امسال من یه بار همینجوری پیش مادرشوهرم از دهنم در اومد گفتم خوب میشد 2تاام مینوشتیم ازون موقع مادر شوهرم هی میگه باید 2تا بنویسید سر خود ب فامیلمون گفته واسه ما2تا نوشته اخه باااین خرج ها چجوری با ماهی 800زندگی کنیم یعنی فقط خرج شکممون در میاد 1سال هیچکار نباید کنیم ب شوهرم میگم بیا 1دونه بنویسیم چرا مامانت دخالت میکنه مگه پولشو اون میخواد بده میگه تو خودت گفتی انداختی تو دهنشون میگم بابا من گفتم اره ولی الان میبینم نمیتونم یعنی من نمیتونم نظر خودمم تو زندگیم تغییر بدم موندم بخدا ب نظرتون چیکار کنم

گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇

وا خب ایشون بگه از طرف خودش، تصمیم گیرنده شمایی. خیلی رک بگو نه ما همون یه دونه فعلا کافیه و بیشتر نمیتونیم خلاص. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بهشون ۱ سهم بنویسن .. تو رو خدا از پس کادرشوهرت بر بیا وگرنه خودت ۱ سال تو سختی میفتی اسسسسساسسس ...

بابا قبول نمیکنه میگه میتونیم بدیم دیگ دیوونه شدم هر چس مامانش بگه گوش میده

هرچه زودتر زنگ بزن به فامیلتون بگو همون یکی کافیه فعلا. اگه مادرشوهرت فهمید و بعدا حرفی زد بگو اگه دوتا میموند الان کل حقوق شوهرم میرفت پای قسط بعد شما میومدی خرج هزینه های دیگه زندگیمون رو میدادی؟ همینو بگی خودش میکشه کنار

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

ای بابا این داستان دهانی که بی موقع باز شد 

چه پیگیر هم هس مادرشوهره

تو زنگ بزن به اون فامیلتون بگو همون یه سهم والسلام 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
هرچه زودتر زنگ بزن به فامیلتون بگو همون یکی کافیه فعلا. اگه مادرشوهرت فهمید و بعدا حرفی زد بگو اگه د ...

بابا اون روز پدر شوهرم بهش گفت 2تا بنویسن چی بخورن مادر شوهرم سریع برگشت گفت اشکال نداره یه روز میان خونه مت میخورن یه روز خونه مادر خانومش