2777
2789
عنوان

خواب دیدم بچه ام ...

3044 بازدید | 20 پست

فردا زایمانمه خواب دیدم بچه ام به دنیا اومده بعد ناقص بود حیلی میترسم تورو خدا این خوابها مگه از روترس و دلهره نیست ...

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اگر سونوهاتو غربالگریهاتو رفته باشی دکتر بهت میگه دیگه اگر خدایی نکرده مشکلی بوده

نه گلم این چیزاروگذاشتن ک کودک سالم به دنیابیاد

وقتی قلب رو تشخیص میدن این چیزا ک چیزی نیست

نگران نباش آدم اونقد استرس داره و به این چیزا فک میکنه واسه اونه 

من اکثرا میدیدم بچم رو گم کردم یا دستش رو که میکشیدم دستش میموند رو دستم با صدای گریه خودم از خواب بیدار میشدم تو بارداری این چیزا عادی

ایشاله به سلامتی به دنیا میاریش

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
نه عزیزم اگر سونوهاتو غربالگریهاتو رفته باشی دکتر بهت میگه دیگه اگر خدایی نکرده مشکلی بوده نه گلم ا ...

به شوهرم گفتم اونم از صبح همش دلهره داره میگه چرا این چیزها رو به من میگی

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

این مدت رو فقط ذکر بگو

توکل به خدا

ان شاالله ک به سلامتی بغلش میگیری

برای من هم دعاکن شرایط بچه دار شدنمون محیابشه

من ک قید بچه رو زدم وقتی هیچی جور نیست

نگو خب بجاش به دست و پای ناز کوچولوش فکر کنم

دختره یا پسر؟ زایمانت سزارین؟ بچه اول؟ چقدر سوال شد 😁

Silenc says a lot more than you think 🤍

عزیزم اینا اصلا تعبیر نداره ماله دلهرس همه حامله ها میبینن

برای سلامتی خودت و سلامتی کوچولوت و زایمان راحتت برات ختم صلوات میزارم 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

صدقه بذار کنار دیگه فکر و خیال نکن انقدر نگرانی و استرس داری و ضمیر ناخودآگاهت درگیره که این خواب ها رو میبینی

به چیزای خوب فکر کن

به این فکر کن که زایمان می‌کنی بچه ت میاد بغلت بهشون بگو تماس پوست با پوست حتما انجام بدن و همون لحظه شیر بدی بچه رو 😍موقع زایمان خیلی دعا کن هر دعای خیری داشته باشی مستجاب میشه

برای منم دعا کن لطفاً

شوهرم حالش خوب نیست علایم کرونا داره بچه کوچیک دارم نگرانم دعا کن خدا به خیر بگذرونه برامون