2777
2789

دخترم دی ماه دو سالش میشه...از لحاظ حرکتی دندون و همه چی ماشالله خیلی خوبه ... یه نفر بهم گفت چرا دخترت کلمه هاشو نصفه و نامفهوم میگه،،،،ماما، بابا ممه. در در ،به به. اینارو میگه ولی مثلا به بریم میگه ببببب یا به حموم میگه ددوم به کفش میگه دو دو...به تاب میگه آب ....منظورشو من میفهمم یعد جمله میگه نامفهوم از خودش حرف میزنه زیاد ....اون طرف که اینجوری گفت نگران شدم میگفت زبونش نمیگیره حرف بزنه چرا😢

دخترم دنیای من♥️

خوب میشه عزیزم بعضی بچه ها همینطورن پسر خواهر شوهر من دی میشه ۳ ساله هنوز فقط میگه اِگه به ماشین میگه آش

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نگران نباش بچه دختر خاله منم مثلع دختر شماس  بلخره سن حرف زدن تو همه متفاوته انشالله زود ح ...

الانم خیلی حرف میزنه میشینه روبروم میگه بابد نگام کنی بعد حرف میزنه ولی نامفهومه

دخترم دنیای من♥️

بچه جاریم و تا سه سالگی فک میکردن لاله و کلی دکتر برده بودنش بعد ۳ سالگی خودش شروع میکنه حرف زدن ماشاءلله از همه بچه هاشون بهتر و قشنگ تر حرف میزنه و آدم بزرگا رو میذاره جیبش

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍