قرمزمشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 2080 عنوان بیماری جدید راسته بچه ها؟؟😥 449 بازدید | 34 پست چیزی شبیه ذات الریه و خطرناک تر از کرونا؟😭😭😭 1399/06/30 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقلش_بودم عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 1666 هر دم ازین باغ بری میرسد.. ۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
porin عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 اره منم شنیدم داستان چیه ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6866 چي ميگي؟😳 ولمون كنيد بابا گروني خودش ميكشتمون نياز به بيماري نيست یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 اسی جونم ببخشید واسه این خانوم تایپک اولش درمورد جدایی میشه گذارش بزنید کسی نمیزنه واسش که تا تایپکش حذف بشه هرکس زد لایک کنه صلوات بفرستم براشfloora @ تایپک جداییشو گذارش بزنید تروخدا منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
قرمزمشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 2080 اره منم شنیدم داستان چیه الهی العفو...😭خدایا بهمون رحم کن🙇♀️