2777
2789
عنوان

چقدر به اين جمله اعتقاد دارين؟!

174 بازدید | 14 پست

دل به دل راه داره

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم باور دارم

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

قبول ندارم اصلا ، مثلا من دوستی دارم که واقعا تمایلی به دوستی با ایشون ندارم ولی دوستم واقعا تمایل به این رفاقت داره و خیلی دوستم داره ، در حدی دوستم داره که وقتی فهمید من رفتم ای سی یو غش کرد 

یا مثلا برادرم ، میزان دوستی و علاقمون کاملا متفاوته 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
دل من زغصه خون شد دل او خبر ندارد  

😔😔😔💔💔💔

قبول ندارم اصلا ، مثلا من دوستی دارم که واقعا تمایلی به دوستی با ایشون ندارم ولی دوستم واقعا تمایل ب ...

نميدونم شايد شما از ته دل اونا خبر ندارين... يا شايد يه جمله ايه كه هركى باور داره واسش اتفاق ميفته...

نميدونم شايد شما از ته دل اونا خبر ندارين... يا شايد يه جمله ايه كه هركى باور داره واسش اتفاق ميفته. ...

از ته دل برادرم که کاملا خبر دارم 

دوستمم واقعا میمیره برام اما من حتی یک درصد احساس اون رو ندارم 

ولی این‌که هر کی جمله رو باور داره واسش اتفاق میفته رو قبول دارم ، اصلا قانون زندگی همینه هرچی رو قبول داشته باشی همون میشه ، هر چی به خورد ذهنت بدی بی شک به سمت همون کشیده خواهی شد و برات اتفاق خواهد افتاد

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
از ته دل برادرم که کاملا خبر دارم  دوستمم واقعا میمیره برام اما من حتی یک درصد احساس اون رو ند ...

خب پس فكر كنم تاثير همون قسمت دوم