2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان بدون داشتن کیست

1746 بازدید | 37 پست

سلام وقتتون بخیر خانما کسی تنبلی تخمدان بدون کیست داشته ممنون میشم جواب بدید

اصلا بنظرتون چنین چیزی ممکنه؟

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

من تنبلی تخمدانم فقط یبار کیست داشتم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

منم کیست ندارم

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کیست ندارم

شما کیست ندارید ولی تنبلی تخمدان دارید یعنی 

آخه منم ۴ ماهه اقدامم ولی منفی بوده . سونو دادم دکترم گفت اوکیه چون کیست اصلا نداشتم ولی آزمایش خونم lh  باید نهایت ۱۰ میشد برای من ۲۵ بود ولی دکتر گفت نرماله اما fsh م نرمال بود . 

پرولاکتینمم کمی بالا بود بنظرتون میتونه بخاطر پرولاکتین باشه بالا بودن lh م. الان پرولاکتینم اوکی شده. 

دکتر میگفت اوکیه حتی دارو نداد فقط برای پرولاکتین دارو داد . 

البته اون ماه که آزمایش دادم و lh م بالا بود ۱۷ روز پریودم عقب افتاد همون ماه اول اقدادم 

این پرولاکتین و عقب انداختن پریود میتونه موثر باشه تو جواب lh

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
منم دارم ولی ده بار رفتم سونو یکبارم کیست نداشتم 

پس چطور فهمیدید تنبلی دارید؟

من تنبلی شدید دارم.ب حدی ک هرچی کیت تخمک گذاری انجام میدم کاملا منفیه ولی هیچ وقت کیست نداشتم

فاطمه جان من برعکس شما هروقت کیت تخمکگداری میذارم همش دوتا خط میوفته اوایل کمرنگ ولی امروز که روز ۱۷ پریودم بود پررنگتر شد

دکتر گفته مشکلی نداری ولی من میگم ۴ ماه نشده شاید تنبلی دارم و دکترم خوب نبوده😣

خیلی استرس دارم

شما کیست ندارید ولی تنبلی تخمدان دارید یعنی  آخه منم ۴ ماهه اقدامم ولی منفی بوده . سونو دادم د ...

بله میتونه ب خاطر پرولاکتین باشه 

و البته استرس ک خودش مانع بزرگی برای باردار شدن تا یه سال طبیعیه اصلا فکرشم نکن باردار میشی

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
نا مرتبی پریود ، موی زائد  رفتم دکتر برای اقدام به بارداری سونو کرد گفت پی سی او هستی

منم ۲۹ سالمه قبل از ازدواجم پریودم نامنطم بود البته گاهی اوقات. بعد از ازدواجم اوکی شدم فقط بعد از جراحی بینیم عقب افتاد و یبارم اردیبهشت ماه که اقدام اولم بود ۱۷ روز عقب انداختم و دیگه بعدش نرماله و به موقع پریود میشم نهایت سه چهار روز عقب یا جلو میشه.

منم موی زاید داشتم ولی تحت نظر پزشک غدد و لیزر درمان شد. ولی دو سال هر دوماه ازمایش و سونو میدادم دکترم نگفت که تنبلی دارم.

شما الان دارو مصرف میکنین و تو اقدام هستین؟

عزیزم تنبلی تخمدان الان دیگه یه بیماری رایج بین خانومهاس و همش هم بخاطر تغذیه اشتباهه.من خیلیها رو دیدم ک حتی با یه دوره یک ماهه ک رژیم غذاییشونو تغیر دادن کاملا مشکلشون برطرف شده.یکی از دوستام تنبلی تخمدان داشت ۱۴سال با دارو و دکتر و راز و نیاز باردار نشد.دارو رو کنار گذاشت و تحت نظر یه پزشک سنتی ۳ماه رژیم غذاییشو تغیر داد و الان خداروشکر بارداره😍اگه کیتت مثبت شده پس حتما مشکلت برطرف شده

بله میتونه ب خاطر پرولاکتین باشه  و البته استرس ک خودش مانع بزرگی برای باردار شدن تا یه سال طب ...

خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله که خدا خودش دامن همه ما رو که دوس داریم مامان بشیم رو سبز کنه . متاسفانه من خیلی استرسیم و وسواس فکری دارم . و حتی موقع آزمایشم خیلی استرس داشتم که همین خودش جوابو خراب میکنه.

دعا کنین این ماه باردار بشم.

عزیزم تنبلی تخمدان الان دیگه یه بیماری رایج بین خانومهاس و همش هم بخاطر تغذیه اشتباهه.من خیلیها رو د ...

ممنونم فاطمه جان چقد بهم ارامش میدید 

متاسفانه من استرس بیخود دارم. و نمیتونم کنترل کنم در حدی که گاهی اوقات تنم لرزش میگیره