2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای

856 بازدید | 11 پست

سلام کسی تو بارداری ترشحات قهوه ای داشته؟

ترشحات قهوه ای دارم اما دل درد و کمر درد ندارم و علائم بارداری م قطع نشدع.خیلی میترسم دوسال پیش سقط داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلی داشته باش فقط برا دستشویی از جات بلند شو دکتر برو تا بهت شیاف بده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کم بود قهوه ای رنگ فقط هم یه بار بود.نگران نباش اکثرا اینجورین فقط استراحت کن

دوستم که میگفت با پریودی مو نمیزد انقد که اوایل خونریزی داشت ولی الان زایمان کرده.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
شیاف داده بخاطر سقط قبلی،از اول بارداری شیاف داد

پس استفاده کن و استراحت کن انشالله درس میشع

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کم بود قهوه ای رنگ فقط هم یه بار بود.نگران نباش اکثرا اینجورین فقط استراحت کن دوستم که میگفت با پری ...

اره منم شنیدم بعضیا اینطوری بودن،توکل بخدا خداکنه منم مثه دوست شما بشم

اسی خواهشاً جوابمو بده شما نی نی ات چی شد من الان شرایط شما رو دارم لکه بینی قهوه ای

لکه بینی ام قطع شد و نی نی هم ماه دیگه ان شالله دنیا میاد استرس نداشته باش بعضیا لکه بینی دارن اوایل بارداری