2777
2789
عنوان

پلی کیستیک دارم بیایین لطفا

137 بازدید | 13 پست

بچه ها من برج۱ امسال پریود ده روز عقب افتاد سنو دادم زد پلی کیستیک یمدت قرص یاز مصرف کردم و متفورمین سه ماهه قطع کردم پریودم به موقس بنظرتون خوب شدم میترسم برم سنوگرافی بگه هنوز هستن چون پریودم مرتب شده دیگ استرس ندارم اگ بفهمم هستن باز حالم بد میشه 

میشه بگین اصلا پلی کستیک تمومی داره

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

نه متاسفانه نداره فقط با کم‌کردن وزن و ورزش کنترل میشه

و مصرف دارو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سونو مطمئن نشدی ترک نکن دارو رو 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

پلی کیستیک درمان نداره

فقط کنترل میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عزیزم منم پلی کیستیکم نگرانی نداره که... اگه برای بارداری نگرانی بدون تا وقتی هرماه پریود میشی هیچ مشکلی نیس

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

قرص های شیمیایی اثرش برای مدت کوتاهه و دوباره بر میگرده

۲ ب شدت ریزش میگیره ادم 

۳ هورمون مصنوعی تولید میکنه

بهتره رژیم غذایی بگیری

از رازیانه اگه میتونی مصرف کن

قرص پنج انگشت روزی دو مرتبه

قرص سویا روزی یک مرتبه 

کلا طب سنتی 

همیشه شکمتو گرم نگهدار شکم های سرد باعث اینا میشه

هنوز عقدم ولی خیلی میترسم برا بچه دار شدن 

پریودم سر موقس وزنمم کمه۳۹کیلوعم 

دکتر گفته بود چون پریودت ب موقس شدید نیستی

متفورمین خیلی لاغرم میکنه خودم ک لاغرم متفورمین ک میخورم شبیه زامبی میشم رنگم زرد میشه و بیحالم

دکترم گفته سه دوره متفورمین بخور بعد بیا بفرستم سنو من قرص و تموم کردم پریودم منظم شد گفتم دیگ خوبم

دکترم ک امید داده شدید نیستی چون از زمان پریودت منظمی

فقط ترسم برا بچه دار شدنه 

خودم ترشح کشدار چند روز بعد پریودم دارم ینی تخمک گذاری داری ولی خوب استرس کار دست ادم میده