2777
2789

خودم دلم می خواست ادم خیلی ازاد بود مثلا برای گذراندن زندگیش مجبور نباشه کار کنه و پول در بیاره حتی حتما می بایست یه هدف داشته باشه..هر تصمیمی گرفتی درست باشه پشیمونی نباشه کلن یه جوری نمیتونم دقیقا توصیفش کنم..نمیدونم شایدم اینجوری دنیا خسته کننده تر میشد

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون آدم های دورو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

در صلح و آرامش

امنیت جهانی

دنیایی ک بمب موشک نمیسازه...

🚫کاربرمرد🚫خیلی مواظبم تو چ تاپیکایی حضور داشته باشم اگر در تاپیک غیرمرتبطی آنلاین بودم ممکنه حواسم نبوده باشه که محض اینکه مطلع بشم خارج میشم%👈در تاپیکهایی با مضامین مشاوره،سوالات حقوقی،سوال درباره ی قرص و داروها در خدمتم و اگر جایی ببینم که نظر و اطلاعات من بدرد کاربر میخوره دریغ نکرده و راهنمایی میکنم🌹توجه داشته باشید که این سایت محدودیت جنسی نداره شما در بدو ورود دو گزینه رو مشاهده میکنید۱مردهستین یا زن این یعنی هردو هم اقا و هم خانم میتونن حضور داشته باشن محتوای ۸۰ درصد از تاپیک هام ربطی به اسم سایت نداره و هم اقایون و هم خانما میتونن تبادل اطلاعات داشته باشند و استفاده ببرند🚫توجه داشته باشید هیچگونه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود و سوالات شما صرفا در تاپیکاها پاسخ داده میشود 🚫   🚫هرگونه بی احترامی و فحاشیه بی دلیل و صرفا بخاطر فعالیت ما در سایت در صورتیکه سایت این اجازه رو به ما داده فورا گزارش داده میشود🚫   الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم♥️

جوری ک هر کی با بدی ک میکرد سزاشو در جا میدید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

زندگی همه یکسان بود از لحاظ رفاه .

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧