مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 عنوان میدونید کجا خدا طرفدار گناهکاراست؟؟؟؟ 129 بازدید | 8 پست موقع غیبت🤨🤫🤫🤫خدا طرفدار آبروی مومنه! آبروشم مثل حرمت خانه ی خداست!غیبت_ممنوع# غیبت_نکنیم# ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 1399/06/30 | 00:13 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 گناه دیگرانو فاش نکنیاااااز همین الان تصمیم بگیریاعلی🌹# ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
عنچوچک۱۰۰ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2866 منم همیشه اینو ب خودم میگم ولی نمیتونم ک😣 Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید دعوا دوس دارم 😈
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 منم همیشه اینو ب خودم میگم ولی نمیتونم ک😣 باید مراقبت کنی ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56727 کاش جلوی زبون تند و تیزمونو بگیریمکاش دل نشکنیمکاش انقدر تجسس نکنیمکاش انقدر امر و نهی نکنیم وقتی خودمون به گناه آلوده ایمکاش ....
عنچوچک۱۰۰ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2866 باید مراقبت کنی اخه گاهی اوقات ی نفر حرصتو در میاره حقم باتوئه بعد می ری دربارش با یکی حرف میزنی ک میدونه اون چجور آدمیه ینی میشناستش پس ابروش نمیره اینم غیبته؟😞 Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید دعوا دوس دارم 😈
مامانی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 اخه گاهی اوقات ی نفر حرصتو در میاره حقم باتوئه بعد م ... میگن اگه اون گناهرو علنی انجام داده و باکی نداره از گناهش اون غیبت حساب نمیشهحالا برای شمارو نمیدونم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
عنچوچک۱۰۰ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2866 میگن اگه اون گناهرو علنی انجام داده و باکی نداره از گناهش اون غیبت حساب نمیشه حالا برای شمارو نمیدو ... اخه ممنون عزیزم 😘 Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید دعوا دوس دارم 😈