2777
2789

به نظرتون ازدواج دختر با پسری که از نظر مالی خانواده ضعیفی داره و پدرش اعتیاد داره و سیگاری هست ولی خانواده دختر مالی بالاترن و اهل سیگار و....نیستن ولی پسر شغل خوبی داره کار عاقلانه ای هست یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیگار الان معیارته😶

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
مگه باخانوادش میخوای زندگی کنی

منم میگفتم مگه میخام با خانوادش زندگی کنم

اما الان بعد از ده سال فهمیدم اصل خانواده هست چون پسر تو اون خانواده تربیت شده

خانواده خیلی مهمه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

طرف مهمه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اعتیاد پدر و اوضاع مالی خیلی پایین تر

سیگاری بودن پدر اصلا ربطی ب پسر نداره اخلاقشو ببین 

همسر من وقتی آشنا شدیم اعتیاد داشت ب گل و سیگار، مشروب می‌خورد قلیونم می‌کشید اما الان پاکه پامه فقط قلیون هفته ای ی بار اونم تو رودربایستی با داییش

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
خودش فقط حسش شغل خوبشه و اخلاقش ولی خودشم از نظر مالی آه در بساط نداره فعلا

پس اگ نمیتونی با بی پولی بسازیاصلا ازدواج نکن چون ب مرور دلتو میزنه چون قبلا ی جور دگ زندگی کردی هرچی خواستی خوردی‌پوشیدی ولی ازدواج کنی دگ اینجوری نیست تو باید خودتو بسنجی و وضعیت الان جامعه رو ی مرد باید تکیه گاه باشه و از لحاظ مالی قوی البته این نظر منه

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗