2777
2789

من که طلا رو به تمام ایران ترجیح میدم. انقدر بامزه حرف میزنه حد و حساب نداره. خانوم. با دقت. حق شما همون مهتاب روانیه. مهتاب فقط عین سگ پاچه میگیره ولی طلا بینظیره  09301191177

آره آدم وقتی اولین بار میگیره نمیدونه که چقدر درست میگه. بعضی چیزارو چون انتظار نداریم باور نمیکنیم. منم خیانت شوهرم رو هیچوقت باور نمیکردم. بهم گفت عزیزم یه زن دیگه توی زندگی شوهرته. من بدم اومد. گفت دو ماه دیگه میفهمی. باورتون نمیشه سر دو ماه دست شوهرم رو شد و فهمیدم آقا با دختر عمه خودم رابطه داشته. خیلی ناراحت شدم ولی بهتر از این بود که یه عمر کنار این عوضی زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فا ل تارو ت قهوه پاسور اوراکل فا ل کلی ترکیبی هست تک نیت با تارو ت با وعده های زمانی صادقه با گفتن خصوصیات اسمی و ظاهری دوستان فا ل دروغ نیست اگر میخواین شناخت درستی راجب خودتون همسرتون کیس عاطفی تون داشته باشین فا ل مارو امتحان کنید۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰

خدایا مارا به حال خودمان وا مگذار😭 یا سیدشهدا دستگیرمان باش هردم هر ثانیه♥️

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه

طلا با این که سنش کمه ولی قدرت ذهنی فوق العاده ای داره. حسابی دوره دیده و میشه گفت یه دهه هشتادی باهوش با پکیج کامل و با حوصله و صدای فوق العاده آروم و بامزه. شماره طلا اینه   09301191177

خاانم تاجیک بی نظیره. یعنی کل فالش 5 تا جمله س ولی حرف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. یعنی انگار دقیق میدونه موضوع تو چیه که بخاطرش فالتو گرفتی. فقط همونو میگه. زیادم پرحرفی کنی کلافه میشه. خیلی کارش درسته. کافیه یه بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم. شماره ش روشن شده و دیگه جواب میده 09375894622 

من فالگیری رو دستش ندیدم

هر کاری کرده باشی و هر تصمیمی داشته باشی با یه تلفن تکلیفت مشخص میشه و میدونی درست هست منتظر شدن یا نه

موبایل 09375894622

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه

09196518128

دخترداییم مهتاب رو بهم معرفی کرد. معمولا خیلی از فالگیرا برای مردها نمیگیرن ولی مهتاب هم خیلی خوب و دقیق میگه و هم عین خواهر هوامو داشت وقتایی که با عشقم دعوام میشد و خیلی خوب راهنماییم میکرد. درسته تخفیف نمیده و گرونه فالهاش ولی ارزششو داره

من هم عشق داشتم هم همسر. مهتاب از اول بهم گفت که با عشقم ازدواج ندارم و من همیشه ناراحت میشدم که چرا ازدواج ندارم و بعد از 5 سال عشقم با یکی دیگه ازدواج کرد و رفت. بعد خواهرم پیشش گرفت و مهتاب همیشه گفت بهش میرسی و ما باز باور نمیکردیم. تا اینکه بعد 6 سال رابطه ازدواج کردن. باورتون نمیشه انقدر دقیق میگه که آدم متعجب میشه. فقط باید حرفاشو باور کنی وگرنه گذر زمان به آدم صحت حرفاشو نشون میده

آوا انقدر راستگو و دقیقه بابت پولی که گرفته وجدان کاری داره حتی اگر خیانت داشته باشه همسرت همه رو میگه و اگر نباشه راست حسینی میگه نداره. آدم احساس میکنه خواهرشه و خیلی بعد از یه مدت صمیمی میشه و حتی من الان باهاش رفت و آمد دارم

شماره آوا 09384302531

مهتاب فوق العاده بود. تلفنی میگیره. انقدر دقیق بود که من فکر کردم هر لحظه کنارم بوده و از همه چی مطل ...

ووووو چقد تبلیغ الکی میکنید

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
فال تلفنی فقط و فقط مهتابفقط گرون میگیره وگرنه عالیه عالی. دقیق و بی نقصمنم شماره مهتاب رو میگم که ه ...

چندتا کاربری داری مهتاب خانم،🥴

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚