2777
2789
عنوان

نامزدم قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 42 پست
چرا اکثر اینایی ک تو نینی سایت نامزد میکنن چشم بازار رد در اوردن با انتخابشون 😐 اخه این دیگه چجورش ...

پس ته باریارو کی باید برداره

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکم اول نرم تر سعی می کردی حرف بزنی تا راضی شه، اگه دیدی راهی نداره دعوا می کردین. الان اگه بعدا برید سر خونه زندگیتون، خدای نکرده حرف طلاق رو بیاری دیگه ترسی نداره حساب ببره چون فکر می کنه حرفت برو نداره.

نامزد

اووو پس بیخیال جداشو کارت راحته که دادگاهم نمیخاد وقت سیقتون کی تموم میشه  ??برو وسیله هاشونو پرت کن جلو درشون خودتم بیا خونه طسگه سراغی ام ازش نگیرررر

خدارررووووششکررررر رسمی نشده 

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
پس ته باریارو کی باید برداره

ننه باهای خود شاه پسرا 😐 حیف دخترا نیس گیر اینا بیفتن؟ 

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 

خوشبحالت حداقل طاقت آوردی سراغشو نگیری من ک نمیتونم ولی ابنبار ک قهر کرده واقعا میخام بیخیالش بشم ببینم آخر چیکار میکنه 

تو چطوری خودتو قانع کردی سراغشو نگیری؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

۲۶ گرم از طاهام مونده با چند تیکه از وسایل و ی مجلس عروسی تو تالار ک ما مجلس شیرنی خوری هم بزرگ اصلا نگرفتیم و مهمونی خودمونی بود میگه یا کنار بیا یا بورو هرکاری خواستی بکن و طلاق تو اگه تونستی بگیر 

اگه واقعا دوستش داری یکم فکر کن درخواستات زیاد نیستا الان وضع خیلی بد شده من به جوونا حق میدم هم مخارج عروسی و طلا .....وهم جهاز اینا باید یکم کناراومد .البته من کامل نمیدونم بینتون چی هست

خیانت=آفتابه اسید👍👍 کاربریم بخاطر حمایت از کشته های آ ب ا ن تعلیق شد.
خوشبحالت حداقل طاقت آوردی سراغشو نگیری من ک نمیتونم ولی ابنبار ک قهر کرده واقعا میخام بیخیالش بشم بب ...

اون دلشنیست خرج کنه و میگه میای بیا همین طوری ن خودش ن خانوادش انقد که بهم بدی کرده ک دیگه دلم باهاش صاف نمیشه

اگه واقعا دوستش داری یکم فکر کن درخواستات زیاد نیستا الان وضع خیلی بد شده من به جوونا حق میدم هم مخا ...

بهش گفت بگیر ولی وسایل و...رو بیا ارزون بر داریم و معمولی همه چیز رو ارزون ولی گفت نه

۲۶ گرم از طاهام مونده با چند تیکه از وسایل و ی مجلس عروسی تو تالار ک ما مجلس شیرنی خوری هم بزرگ اصلا ...

کوتاه نیا بخدا بیچاره میشه یه عمر باید تو سری خور باشی اینجور مردا درکی از احساس و عاطفه و خوشحالی زن ندارن.اگه میتونی اصلا سراغشو نگیر آخرش هم به خانوادت بگو بعد هم تمام به خدا ماهی رو هر وقت از تب بگیری تازه است.مرد باید تو زندگی درک وشعور داشته باشه هر کاری کنه تا باعث خوشحالی زنش بشه اگه در توانش هم نیست بشین عاشقانه و عاقلانه به خانمش بگه

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
اون دلشنیست خرج کنه و میگه میای بیا همین طوری ن خودش ن خانوادش انقد که بهم بدی کرده ک دیگه دلم باهاش ...

ب نظرم خوب فکر کن ببین واقعا رفتار خوبش چقدره دوستت داره یا ن اگر ک میبینی رفتارای بدش خیلی بیشتره بهتره تا دیر نشده ولش کنی منم خیلی مشکل دارم ولی وقتی ب خوبیاش فکر میکنم ک زیادن دلم نمیاد ولش کنم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات