چند وقت پیش با نامزدم بحثمون شده و الان میگه من نمیتونم برات مجلس بگیرم ن طلای ن ن مجلسی گفت میای بیا همین جوری منم گفتم طبق قرار دادی که شده رو میخوام بعدم گفت پس هیچی بورو هرکاری که میخوای بکن منم گفتم اگه دیدم ازت خبری نشد از طریق داد گاه درخواست طلاق میدم الان ۱۰ روزی میشه ن اس داده ن زنگی ب نظرتون چی کار کنم
کاش یکم اول نرم تر سعی می کردی حرف بزنی تا راضی شه، اگه دیدی راهی نداره دعوا می کردین. الان اگه بعدا برید سر خونه زندگیتون، خدای نکرده حرف طلاق رو بیاری دیگه ترسی نداره حساب ببره چون فکر می کنه حرفت برو نداره.
۲۶ گرم از طاهام مونده با چند تیکه از وسایل و ی مجلس عروسی تو تالار ک ما مجلس شیرنی خوری هم بزرگ اصلا نگرفتیم و مهمونی خودمونی بود میگه یا کنار بیا یا بورو هرکاری خواستی بکن و طلاق تو اگه تونستی بگیر
اگه واقعا دوستش داری یکم فکر کن درخواستات زیاد نیستا الان وضع خیلی بد شده من به جوونا حق میدم هم مخارج عروسی و طلا .....وهم جهاز اینا باید یکم کناراومد .البته من کامل نمیدونم بینتون چی هست
خیانت=آفتابه اسید👍👍 کاربریم بخاطر حمایت از کشته های آ ب ا ن تعلیق شد.
۲۶ گرم از طاهام مونده با چند تیکه از وسایل و ی مجلس عروسی تو تالار ک ما مجلس شیرنی خوری هم بزرگ اصلا ...
کوتاه نیا بخدا بیچاره میشه یه عمر باید تو سری خور باشی اینجور مردا درکی از احساس و عاطفه و خوشحالی زن ندارن.اگه میتونی اصلا سراغشو نگیر آخرش هم به خانوادت بگو بعد هم تمام به خدا ماهی رو هر وقت از تب بگیری تازه است.مرد باید تو زندگی درک وشعور داشته باشه هر کاری کنه تا باعث خوشحالی زنش بشه اگه در توانش هم نیست بشین عاشقانه و عاقلانه به خانمش بگه
تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.