2777
2789
عنوان

سردي خانواده شوهر و بچه من

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
بله كانادا

چرا اینجوری صحبت میکنید کلمات غیر متعارف بکار میبرید ببخشید ها منظوری نداشتم

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
شوهر منم يك ادم بي منطق مثل خانوادش. فكر نميكنم كسي كه كل خانوادش ادم نباشن خودش بوبي از انسانيت برد ...

خب اگه اینجوریه در همچین موافعی به پسرتون بگید من با خانواده پدرت اشنایی ندارم برو از پدرت بپرس حواله اش کن له خودش ببینه چی می خواد جواب کنجکاوی بچه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به بدی نگو بدیشونو نگو  بگو بعضی از اونا دوست ندارن ارنباط داشته باشن با هم  مثلا ه ...

صد دفعه شوهرم توضيح داده بازم ميپرسه. واقعا اسم اونها مياد حالم بد ميشه انقدر بهم بدي كردند و بدجنس هستند و ارزوي نابودي زندگي من رو دارند

منم با خانواده شوهرم قطع رابطه ایم

البته همسرم خودش باهاشون مشکل داره

بچم سوالی درباره عمه ها و عموهاش بپرسه درست بهش جواب میدم

اون حق داره بدونه

شاید بخواد ی روز ببینتشون

این دیگه زندگی خودشه

میتونه ببینه چقدر بمن و پدرش بدی کردن و بره سمتشون

هرچند فک نکنم تو بچگی درست باشه بچه رو قاطی این چیزا کرد

بچه ک نمیفهمه اخه

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
منم با خانواده شوهرم قطع رابطه ایم البته همسرم خودش باهاشون مشکل داره بچم سوالی درباره عمه ها و عم ...

يعني به بچت ميگي بي مهري خانواده پدرش رو؟

ناراحت نميشي براي بچت كه بهش محبت ندارند؟'

البته مال من با من اجل هستند و مخصوصا رابطه زن قطع كردند كه لج من رو در بيارن. چون من بهشون چند سال پيش گفتم چرا انقدر بي محبت هستيد و جواب نميديد و از اون موقع بدتر كردند.

خودت ناراحت نميشي؟

با همشون قطع رابطه هستي؟ جلوي خانوادت ابروت نميره؟

يعني به بچت ميگي بي مهري خانواده پدرش رو؟ ناراحت نميشي براي بچت كه بهش محبت ندارند؟' البته مال من ...

بله بهش میگم هرسوالی بپرسه درست جوابش رو میدم

ناراحت میشم...حتی برای شوهرمم ناراحتم ک بهش محبت نمیکنن

ولی من میتونم جای خالی اونا رو براشون پر کنم

با همشون قطع رابطه ام

فقط یکی خواهر ها با شوهرم ارتباط داره...با من خیلی مختصر و کوتاه

اونا خیلی بمن بدی کردن

منو نابود کردن

از لج من ب شوهرمم بدی کردن

کلا هم بی محبت هستن

چرا جلو خانوادم ابروم بره ?

مگه گناه کردم!!!! مقصرم منم ک اونا انقد بی محبت و سنگ دلن؟؟؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
مال من بيشتر از خود باباش ميپرسه ولي جلوي من. 

سعی کن با پدرش رابطه ات رو قوی کنی