2777
2789

بعد از ۱۳ سال رابطه ی پاک و میشه گفت عاشقانه ، حالا کسی که عاشقانه دوستش داشتم و بخاطرش هیچوقت نخواستم متاهل باشم داره ازدواج میکنه.البته در حقم نامردی نمیکنه،اشتباه از من بود که غیر منطقی عاشقش شدم،هر چند عشق دوطرفه بود اما از طرف من شدت بیشتری داشت. اون وعده ی ازدواج به من نداده بود و همچین قراری نداشتیم چون اصلا چیزایی وجود داشت که باعث میشد نتونیم به هم برسیم.هرکدوممون یه سمت ایران زندگی میکنیم و همیشه هم اصرار داشت بخاطرش زندگیم رو خراب نکنم و سروسامان گرفتنم رو به تعویق نندازم اما به حرفش گوش ندادم.بیش از یکساله که مادرش رو از دست داده و زندگی مجردیه سختی داره و چاره ای جز ازدواج نداره.بهش حق میدم اما با دل خودم چه کنم ؟؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بجنگ بخاطرش

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

خیلی سخته ولی باید یهو ازش دل بکنی . بهترین راه همینه در یک لحظه تصمیم قطعی بگیر که بذاریش کنار هیچ تماسی نگیر حتی سعی کن اجازه ندی بیاد تو فکرت خودتو مشغول یه چیزی کن راجع بهش با کسی درددل نکن چون بدتر میشی و دائما رابطه تون جلوی چشمت مرور میشه. یه روزی به خودت میگی خوب شد نشد.کسی که بعد 13 سال هیچ تعهدی راجع به احساس تو نداره نمیتونه توقعاتتو تو زندگی مشترک جواب بده. خودتو مقصر ندون 

تمام پل ارتباطیت رو قطع کن بذار بره دنبال زندگیش و تو هم دنبال زندگیت، سخته اما شدنیه

بخاطر من میگه تنهات نمیذارم ولی اگه بخوام برم اینجوری هم کمکم میکنه.اما تحمل یکی که دوسش داری کنار دیگری سخته . دوست دارم بتونم فراموشش کنم اما همیشه واسم از نشدنیا بوده

بخاطر من میگه تنهات نمیذارم ولی اگه بخوام برم اینجوری هم کمکم میکنه.اما تحمل یکی که دوسش داری کنار د ...

یعنی چی 

13 سال عشق یه طرفه داشتی یعنی 

عجب کاری کردی دختر

الان چن سالته؟ 

بعدگفته تنهات نمیذارم 

یعنی مبیخواد هم با تو باشه هم بازنش؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
بخاطر من میگه تنهات نمیذارم ولی اگه بخوام برم اینجوری هم کمکم میکنه.اما تحمل یکی که دوسش داری کنار د ...

دوست عزیز اون عشق نیس اون وابستگیه که انقدر مارو درگیر آدمها میکنه، رهاش کن 

میتونی از قانون جذب کمک بگیری، فایلهای انگیزشی بخر و‌گوش کن

خیلی سخته ولی باید یهو ازش دل بکنی . بهترین راه همینه در یک لحظه تصمیم قطعی بگیر که بذاریش کنار هیچ ...

خیلی دوست دارم اینطور بشه و بتونم. اما چطور میتونم کسی که ۱۳ تا عید ۱۳ تا تولد ۱۳ تا..... رو با حضورش گذروندم رو ترک کنم ؟؟ توی این روزای دلگیر که نمیتونی بیرون از خونه خودتو با چیزی مشغول کنی خیلی سخته.کاش بتونم همه این کارایی که گفتین رو انجام بدم. دقیقا همینطوره که گفتین،گاهی درد و دل درد ادم رو بیشتر میکنه . ولی واقعا نیاز به همدردی و نصیحت داشتم 

اون عاشق کسی دیگه ای هست؟؟ شخص دیگه ای تو زندگیش هست یا نه؟؟

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
یعنی چی  13 سال عشق یه طرفه داشتی یعنی  عجب کاری کردی دختر الان چن سالته؟  بعدگفت ...

منطورش از تنها نگذاشتن این بود که یهو ترکت نمیکنم ، یعنی بهم کمک میکنه و اگه نتونم برای همیشه نمیره.در واقع مطمینم بخاطر دل من اینو میگه . زندگی و عمرم رو تلف کردم الان چشمام رو باز کردم و دیدم ۳۴ سالمه و از زندگی هیچی ندارم ، مثل یه نوجوون که شکست خورده