2777
2789
عنوان

خانمایی که دندون بچه هاشون بخاطر شیر مادر پوسیده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست
اخه مگه شیر مادر دندون میپوسونه. برداشتین قطره اهنای بهداشتو دادین بچه هاتون خوردن دندوناشون پوسیده ...

این چه حرفیه شیر شب کل دنیا میگن پوسیدگی میاره و شیر تو خواب من از سه ماهگی شب به دخترم شیر ندادم قطره اهنم میخورد الان ۲۲ ماهشه دندوناش عین صدف سفیده

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه شیر شب کل دنیا میگن پوسیدگی میاره و شیر تو خواب من از سه ماهگی شب به دخترم شیر ندادم قط ...

خیلی تلاش کردم ندم ولی اصلا عادت نکرد از روز اول بچه شیر گیری بود فقط سینم تو دهنش میخوابید

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa
این چه حرفیه شیر شب کل دنیا میگن پوسیدگی میاره و شیر تو خواب من از سه ماهگی شب به دخترم شیر ندادم قط ...

من دخترم یک سال و نه ماه شیر دادم دندوناش سفید و سالمن ولی اون اوایل که دندون دراورده بود بهداشت قطره داد چندبار بهش دادم دندونش لک زد بردم نشون دکتر دادم گفت دندوناش به خاطر شیرت داره میپوسه. منم با خودم گفتم این لکا از بعد قطره شروع شد نه شیرم و قطره خارجی براش گرفتم که اون لکا هم به مرور پاک شد و دندونشم پوسیده نشد. اگه از شیرم داشته میپوسیده تا الان باید خراب میشد دیگه

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
من دخترم یک سال و نه ماه شیر دادم دندوناش سفید و سالمن ولی اون اوایل که دندون دراورده بود بهداشت قطر ...

شیر شب پوسیدگی میاره.اگه معلوم هم نباشه دندوناش ضعیفه و صد البته دندان اصلی هم ریشش ضعیف در میاد در اینده تاثیرشو میبینی . دکتر ظریفی و تو اینستاگرام گوش کن همه جا هم توصیه شده این کار 

روانشناسی کودک
من دخترم یک سال و نه ماه شیر دادم دندوناش سفید و سالمن ولی اون اوایل که دندون دراورده بود بهداشت قطر ...

عزیزم پسر من شبا خیلی شیر میخوره الان دو سالشه بازم میخوره جنس دندوناش ضعیفه قطره آهن سیاه میکنه پوسیده نمیکنه

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa