2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

276 بازدید | 40 پست

میخوام دخترمو از شیر بگیرم روانی شدم دیگه از دستش ولی فقط زیر سینه میخوابه حتی وقتی خوابه هم از دهنش درمیارم گریه میکنه دخترم یکسال و ته ماهشه

دلم نمیاد تلخک اینا بزنم به نظرتون رژیم غذایی بگیرم شیرم خشک بشه  البته وقتی سینه ام شیر هم نداره باز میخوره واقعا عصبی میشم 

یه بنده خدایی اینجا گفت پشم بچسبون بهش  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگر تونستی کم کن که البته دختر من وابسته تر شد برا همون یکدفعه گرفتم با تلخک

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخترین کار دنیا از شیر گرفتن و از پستونک گرفتن و از پوشک گرفتن

من دارم از شیر میگیرم پسرمو ولی خوابش بهم ریخته دیگ کلافه شدم ظخرا اصن نمیخوابه شبا بد میخوابه تازه هم از شیرخشک هم از پستونک هم از پوشک دارم میگیرمش دقیقا ۲سالش

سخترین کار دنیا از شیر گرفتن و از پستونک گرفتن و از پوشک گرفتن من دارم از شیر میگیرم پسرمو ولی خواب ...

همشو باهم نگیر خب من دو سال و نیم از پوشک گرفتم بچم یه روزه یاد گرفت بدون سختی خونه رو هم نجس نکرد . بینش فاصله بذار عزیزم 

من که هر وعدشو یه هفته طول دادم تا کامل قطع کردم ۲ ماه طول کشید، هنوزم شبا سخت میخابه چون عادت داشت زیر سینم بخابه، اما هر روز بهتر میشه صبور باش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بالاخره راهیه که باید بری دختر منم باشیر میخوابید ولی بعدش عادت کرد چند شب گذاشتمش رو پام ،شیر پاستوریزه هم نمیخورد براش شیر موز درست کردم ریختم تو شیشه ،الان میخوره ،دوشب نصف شب که نفهمه سینه بهش دادم که تا صبح گرسنه نشه بعد اونم دیگه نصف شب شیر ندادم چون باید عادت کنه تا صبح بدون شیر بخوابه وگرنه دندونش خراب میشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم