2777
2789

واسه یه خونه کوچیک یه وام واقعا نیاز داریم 

بانک مسکن وام میده بدون سپرده؟باسند خونه مثلا

یا اگر باسپرده هست چن ماه آدم باید سپرده بذاره وچقدر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میده

ولی باید وامو بخریش

یعنی چون شما پولی رو تو بانک نذاشتید در عوض بانک یه پول میگیره و اعتبار اونو براتون میخره

حدود ۱۰ ۱۲ میلیون شایدم بیشتر باشه جون مقدار وام رفته بالا

برو بانک مسکن راهنماییت میکنن

چرا؟چطور؟ همین بانک مسکن یابانک های دیگه؟ خواهشاراهنمایی کنید

کلا از هیچ بانکی نگیر بدجور سرت کلاه میره

مال من ۳٪ بود اما سرم کلاه رفت 

توی دیوار بزن وام میفروشن وام ازدواج دیگران رو بخر

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

عزیزم بانک مسکن با سپرده:۳۰ میلیون ۱ساله بزاری ۶۰تومن وام میدن. ۴۰میلیون بزاری ۱ساله ۸۰ تومن

در واقع با سپرده ۸درصد

بدون سپرده ۱۸ درصد.خیلی بده خیلی خیلی میکشن روی وام 

البته مبلغ وام بستگی به جایی که میخوای بخری داره.مثلا تهران به هر نفر ۸۰ تومن وام میدن به کرج ۶۰ تومن به شهرستان های کرج ۴۰ تومن.

کلا از هیچ بانکی نگیر بدجور سرت کلاه میره مال من ۳٪ بود اما سرم کلاه رفت  توی دیوار بزن وام م ...

یعنی آدمای تو دیوار از بانک مطمئن ترن

ببخشبد شما احیانا تو دیوار وام نداشتید برای فروش

یعنی آدمای تو دیوار از بانک مطمئن ترن ببخشبد شما احیانا تو دیوار وام نداشتید برای فروش

نه من وام از کجا گیر بیارم .بانک اصلا مطمعن نیست سر منو کلاه گذاشت تا ۳سال منو برد زیر قسط سنگین نمیتونم نفس بکشم همشم با نقشه بود

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
واقعا؟؟؟ چند درصد سوده اطلاع دارید؟حتما میرم میپرسم چه میزان وام میدن؟

دقیق نمیدونم که چقدر میدن الان و شرایطش چیه

ولی چندین سال هست که وام برای خرید مسکن به کسایی که خونه ی اولشون رو بخوان بخرن میدن، روی سند خونه. حتما برو بپرس از بانک ، ولی سودش کم هست