2777
2789
عنوان

غذاهای نیم ساعتی چی بلدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 54 پست
حالا ۴۵ دقیقه سوپ اماده میشه بستگی برا چند نفر بخوای برا دو نفر سریع تر اماده میشه

مرغ توش که باید بپزه ۳ ساعته😮

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغ ابپز شده اماده برا سوپ دارم همیشه  بعدم‌گاها مرغ نمیریزم و سوپ‌جوی بدون مرغ درست میکنم ...

سلام میشه سوپ جو بدون مرغ یادم بدی دوستم؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
سلام میشه سوپ جو بدون مرغ یادم بدی دوستم؟

اره چرا ک ن عزیزم 

جوی پرک شده رو مقداری ک میخوای استفاده کنی رو نصف کن بعد نصفیش رو پودر نصف دیگه بزار بزرگ‌باشه 

یک هویح رو رنده ریز بزن 

عصاره مرغ 

قارچ 

پیاز داغ 

سبزی جعفری و گیشنیز 

گوجه پوره  شده

زردچوپه 

ورمیشل 

اب لیمو 

نمک 

فلفل 

یک قاشق ارد رو اب کن بزیز داخلش 

اینا رو باهم قاطی کن بزار رو اتیش کم تا بپزه محشر میشه

اره چرا ک ن عزیزم  جوی پرک شده رو مقداری ک میخوای استفاده کنی رو نصف کن بعد نصفیش رو پودر نصف ...

ممنونم گلم لطف کردی🌷🌷🌷🌷.پسرم دوست داره ولی خب اگر ی ذره گوشت باشه نمیخوره .موقعی  براش میکشم خیلی سعی میکنم گوشت نریزم براش ولی حتی ی رشته کوچولو گوشت بره تو دهنش بالا میاره.

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من مرغ ابپز شده اماده برا سوپ دارم همیشه  بعدم‌گاها مرغ نمیریزم و سوپ‌جوی بدون مرغ درست میکنم ...

عههههه آفرین چه خووووب

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
من قرمه سبزیو باید حتما روی شعله کم ۵ ساعت بذارم ...وگرنه حال نمیده بهم

پوره سىب زمىنى سینه  مرغ رىز کرده و سرخ کنى سرىع با مخلفات کباب کوبیده تابه اى کته سوسیس تخم مرغ پیتزا اگه موادش رو دارى

انسانم آرزوست

https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODc2MjA0ODc4NjEyOTg5?igshid=1eu3ltfazdbus&story_media_id=2285105037422540192

من وقتایی که گشنمه وقت ندارم و یه غذای ساده میخوام  اینو درست میکنم 

واقعا خوشمزه و سریعه

پیج خودمم هست😁😁😁

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834