2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش برا من شیاف گذاشتن و چندتا امپول زدن. بعذ نیمساعت رفتم تو اتاق برا عکس رنگی. ببین برای منی ک لوله ی سمت چپم بسته بود درد داشت اونم فقط سمت چپم. سمت راستم ک لولم باز بود هیچیییی حس نمیکنم. ولی دکتر گفت لوله چپت بسته تا جایی ک میتونی تحمل کن مایع رو بریزم انشاله ک باز  بشه. من تحمل کردم ولی باز نشد. گفت نمیشه ماهم تا یه حدی میتونیم اگر باز نشد باید بری عمل کنی لاپراسکپی. خلاصه من انقد گریه کردم امدم بیرون. رفتم خونه تا دوسه ساعت سمت چپم تخمدانش درد میگرفت. اصلا باورم نمیشد لولم بسته باشه. زنگ زدم ب مطب دکترم گفتم هزینخ لاپروسکپی چنده  گفت 5 و خوردی. اونجا بود ک ب غمهام  اضافه شد. چون سه سال بود ک اقدام بودم باردار نمیشدم. تنبلی تخمدانم نداشتم شوهرمم سالم. اسفند ماه دارو مصرف کردم ک باردار نشدم. تیر ماه عکس رنگی دادم. بعذ عکس رنگی ینی 22تیر پریود شدم. و مردادددد دیگه پریود نشدم. و باردارم. سه قلو😍😍 من میخواسم iui کنم با یک لوله ی بازی ک داشتم. دکتر گفت iui کن اگر منفی شد لاپراسکپی   ک خداروشکر طبیعی باردار شدم

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

فقط میخوام بهت بگم عکس رنگی دردش قابل تحمله. هرکی هم داده زنده س و نمرده. پس نترس و برو بده ک عکس رنگی معجزه میکنه. فک کن من با یک لوله ی باز باردار شدم بعد عکس رنگی. 

شما انجام دادی؟ ببخشید مشکلی داشتی؟ 

هشت سال پیش انجام دادم.واسه لوله هام ببینن بسته یا بازه.مثل معاینه اس.دارو تزریق میکنه وقتی وارد لوله هات میشه دل درد بدی داره.ازمن زیاد بود دردش.بعضامیگن مثل پریودی.ولی خب درحد چندلحظه اس.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
قبلش برا من شیاف گذاشتن و چندتا امپول زدن. بعذ نیمساعت رفتم تو اتاق برا عکس رنگی. ببین برای منی ک لو ...

چرا لولت بسته بوده عزیزم؟ یعنی الان سه قلو بارداری؟ خدا حفظشون کنه، مرسی که جواب دادی، من تحمل درد ندارم 😭😭

هشت سال پیش انجام دادم.واسه لوله هام ببینن بسته یا بازه.مثل معاینه اس.دارو تزریق میکنه وقتی وارد لول ...

شما لوله هات باز بودن؟؟ یعنی دردش زود تموم میشه؟ 😢😢

فقط میخوام بهت بگم عکس رنگی دردش قابل تحمله. هرکی هم داده زنده س و نمرده. پس نترس و برو بده ک عکس رن ...

شنبه دیگه نوبت دارم واسم دعا کن واقعا میترسم 😢😢

چرا لولت بسته بوده عزیزم؟ یعنی الان سه قلو بارداری؟ خدا حفظشون کنه، مرسی که جواب دادی، من تحمل درد ن ...

نمبدونم در اثر چی  بسته شد. شایدم مادرزادی. بعضیا میگن عفونت ها هم باعث بسته شدن لوله میشه. حتما بده .. باید تحمل داشته باشی وقتی مادرمیشی. انشالله ک لوله هات بازه ک اصلا درد نداری