2777
2789

ببین من یه دفعه باش ویدیو درست کردم ذخیرش کردم اماچون عکساموازتوگالری پاک کردم ویدیو هم پاک شد حالا اگ فیلمودرست کنم سریع sharکنم تو اینستابعدعکساموازگالری پاک کنم ممکنه باز ویدیو از اینستاحذف بشه؟؟؟برام وقت بزار یه دقه جوابمو بده خدا ازبزرگی کوچیکت نکنه

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فایلی ک آپلود شده از گالریتم پاک شه پاک نمیشه از صفحه ت

عه...پ چرا یه دفعه دیگ درست کردم پاک شد؟البته جایی شیر نکردم فقط تو گوشیم ذخیرش کردم 

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
تو خودش ذخیرع میشه

عکسارو ک پاک کنی اونم پاک میشه

خب گفتی اینستا شر کنی پاک میشه یا ن وقتی فایل از گالری و...پاک شه ک نمیشه

اها همینو میخاستم بپرسم ممنون