2777
2789

سلام

۲هفته ای میشه مبتلا هستم هر روز بدن درد تب ،میگن ۲هفته ای دیگه علائم میره پس واسه من چرا تموم نمیشه؟ کلا حس بویایی چشایی ندارم هر روز صبح پامیشم بو میکشم میگم ببینم خوبم میبینم نه بدترم شدم. خستگی هم از یطرف کسی هم ندارم کارامو بکنه مامان بیچارم ۳۰درصد ریه هاش درگیره تو آی سیو نگهداشتن منم اینجوری آخه چیکار کنیم تموم بشه این درد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا هم شما هم مادرتون رو شفا بده و زود خوب بشید

لعنتی استرس کزونا باعث میشه بهبودی دیر تر اتفاق بیفته

انشالله زودتر همه ی مردم از شر کرونا نجات پیدا کنن

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

یه توصیه بهت میکنم اگه گوش دادی و خوب شدی دعام کن...برو دکتر بگو برات سرم بزنه توش ویتامین و ب۶ و آنتی بیوتیک بزنه کلی جون میگیری 

اگه دوبار سرم بزنی که معرکه س 

من اینطوری خوب شدم وتامیتونی مایعات و آب هویج بخور

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

با هزار سختی غذا میپزم کلی ضدعفونی میکنم اینور اونورو همسرم نگیره فقط استرس همسرم رو دارم ک نگیره.مادرمم که اونجاست استرس اونو دارم که خوب بشه  وگرنه واسه خودم استرس ندارم فقط میگم بخابم.یذره کار میکنم کلی استرس که نکنه ویروسی بشه جایی بشور بساب میکنم دیگه داغون

من حدود یه ماه درگیر بودم..دو ماه طول کشید کامل خوب بشم..نمیدونم چی بود تست ندادم اما تا حالا تو عمر ...

همون کروناس یه حس جدیده .مخصوصا وقتی بو نمیفهمی یه بوی عجیب میاد حس میکنی کرونا خودش بو داره بخدا🙄

باشه عزیزم

من با دوتاسرم خوب شدم داشتم میمردم

انشالله زودتر خوب شی❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم چشایی بویایی ندارم     نگران شوهرمم     داداش و ابجیمم گرفتن

ای جان 😭خیلی مراقب باش ازش دوری کن ماسک بزن غذاهم میپزی قشنگ دستاتو بشور بعدشم ظرفاتو جدا کن بزار یه گوشه. مسواکت هم جدا کن از مسواکش. شیرآلاتو دستیگره هارو الکل بزن. قندونارو دیگه هرچی ک دست میزنه. بالش جدا جا جدا