2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه کارتونی رو تو بچه گی خیلی دوست داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 38 پست
آره 😂😂😂 اسم خیلیا الان یادم نمیاد ولی شخصیتاش یادمه  میتی کومان عاشق زمبه بودم

میتی کومان🤩

الان ک یادم میاد میبینم من همرو دوست داشتم ک😍

ی برنامه ای قبلا میداد ایم گوسفنده مل مل بود من میدیدم😐

خیلیم قشنگ بود

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خوش ب حالت. ان شاءالله ک همیشه خوش باشین

قربونت برم😘

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتی کومان🤩 الان ک یادم میاد میبینم من همرو دوست داشتم ک😍 ی برنامه ای قبلا میداد ایم گوسفنده مل ...

منم همه کارتون هارو با برنامه کودکارو میدیدم ململم یادم میاد زیزیگولو 

فقط مدرسه موش هارو دوس نداشتم 

منم همه کارتون هارو با برنامه کودکارو میدیدم ململم یادم میاد زیزیگولو  فقط مدرسه موش هارو دوس ...

من سر مدرسه موش های دو ک سینمایی بود تو سینما گریه کردم

تازه زایمان کرده بودم هورمونام بهم ریخته بود🤣🤣🤣🤣🤣

🤦🏻‍♀️😂😂😂😂 خدا بگم چیکارت نکنه آخه با مدرسه موش هااااااا

همه مردم با دست منو نشون میدادن

ابجیم گفت من غلط کنم دیگ با تو جایی بیام🤣🤣🤣

من بچگیم تو سیدی و تلویزیون کارتون میدیدم ولی دوست داشتنی ترین و بهترینشون دیجیمون ها بود یادش بخیر الآنم هنوز که هنوزه با بچم میبینم بچمم عاشقشه من لاک پشت های نینجا و کاپیتان زد و کاپیتان آمریکا و لونی تونز و تنسی تاکسیدو رو هم دوست داشتم