2777
2789

سلام

پسرم یکسال و نیمش هست. یه مدته عادت زشتی پیدا کرده، اونم اینه که صبح زود بیدار میشه میاد با دست میکوبه توی صورته من و پدرش. 

کلا هر کی خواب باشه باهاش اینکارو میکنه. بنظرتون چکار کنم این کارشو بذاره کنار؟؟

من خودم بچه بودم خیلی شیطون بودم ولی مامانم میگه همچین عادتی نداشتی. احتمالا شیطنتش بمن رفته چون هم برادرام و هم شوهرم بچگی آروم بودن.

ممنون میشم کمک کنید. چون مهمونم خونمون باشه با اونا هم اینکارو میکنه. پاک آبرومو برده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره عزیزم بچه است درست میشه

بقیه هم میدونن که بچه است

ولی من خودم بچه ام اینجوری بود بهش اخم میکردم ونمیخندیدم دیگه اینکار ونکرد

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

😂😂😂ای جآنم عزیزززم... دختر منم همینه باباش شبا میخوابه میکوبه تو سر و صورتش... 

قصد و نیت زدن ندارن... یحورایی بازیه... باهاش صحبت کن سعی کن متقاعدش کنی... اگ نه مثلا مهمون اومد تو یه اتاق دربسته بخوابه... خودتون تحمل کنید از سرش میفته... اذیتش نکنید

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم ادم از کار بچه یکساله که نمیگه آبروم‌رفته. اخه بیاد خیلی محترمانه و اروم صدات کنه؟خوب بعضی از بچه ها ت  این سن چون نمیتونن حرف بزنن خواستشون زو یا از طریق فریاد زدن یا کتک زدن بیان میکنن،وقتی این کارو کرد فقط دستشو بگیر بدون هیچ واکنش دیگه ایی. درضمن بگم که این رفتار رو احتمال ۹۰درصد یاد گرفته. کتک خورده که یاد گرفته. پسرم من ۱۴ماه و خورده ایی داره بعضی وقتها من خواب بودم زودتر بیدار میشد میزد تو صورتم. چون خواهرش سه سالشه یه وقتایی تو بازی میزدش. ولی الان پسرم بهتر شده .دیگه این کارو نمیکنه

همه بچه ها همینن ، کوچیکترا کلا وقتی بیدار بشن پدر و مادرو بیدار میکنن ، فسقلی شما خم قصدش اینه ک شمارو بیدار کنه باهاش همراه بشی

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏