2777
2789

عزیزان خواهش میکنم راهنماییم کنید نظراتتون رو بزارین که خیلی نیازمند کمک هستم

من یه زنه با یه بچه پنج ساله و شکم هفت ماهه باردار هستم 

باخانواده همسرم تو یه آپارتمان زندگی می‌کنیم همسرم مردی مهربان و خوب برای خانواده خودش اعم از مادرش و برادر ودایی و خاله هاشه درواقع تحت تسلط کامل مادرشه متاسفانه منو به هیچ حساب میکنه وقتی باهام دعوا میکنن همه باهمن و مادرو پسر میریزن سرم به کتک زدن البته من در مقابل مادرش مقاومت میکنم اما متاسفانه همسرم هرچقدر مقاومت منو میبینه بیشتر منو میزنه همراه با فحش های رکیک و تهدید خلاصه موقع دعوا مادرشو باخودش همه جا میبره و همه پولاشه براش خرج میکنه بهترین رستوران خرید و... واسه اینکه حرص منو دربیارن یک سره درخدمتشونه واسه انجام کارهای هفت جد اون ور تر مادرشم چند باری اومدم جدابشم دخترم درحد دیوانگی رفت و نتونستم درضمن من هیچ کس و کاریم ندارم مهریمم چندغازه و واقعا بعد طلاق بدبخت میشم بنظرتون چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به مطالبی که نوشتین خصوصا سه خط اخر توصیه میکنم باهمچین ادمایی درگیر نشین که حداقل کتک نخورین  تا جایی که میشه با مماشات پول بگیرین ازش پس انداز کنین و انشالله این دومی که دنیا تومد یه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنین و یکم که بزرگ شد برین دنبال یاد گرفتن خیاطی و کسب درامد 

پول کمک حال بسیار مناسبیه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بد نبود ولی انقدرم جلب نبود تا وقتی دوستن نمیگم خوب ولی انقدرن بد نیست اما وقتی قهر میشیم مادرش خیلی دخالت میکنه و متاسفانه همسرم با کمال میل میپذیره و از لج من همه کاری باهام میکنن درضمن همسرم هیچوقت برا من خانواده من هیچ کاری انجام نمیده و برای خودمم از هزارتا یکی اونم با منت

اینی که تو نوشتی، مجزاش که کنی حداقل چهار پنج تا مشکل اساسیه. مشاوره هم بری شش ماه طول میکشه حل و فصلش.تو یه کامنت چی بگیم آخه😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند