2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست

من س تا بارداری داشتم تو دوتاش درد داشت یکیش نداشت😐بارداری بر بدن هرشخص اثرات مختلفی داره 

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بارداری گلم؟ بجه هات چند سالشونه؟

اره عزیزم ۴ماهمه دخترایکی ۶ یکی ۱۱ماهه ۲۲سالمه

موقع دخترا هم از زمین تا آسمون فرق داشت علائمم بغیر چندتا مورد مثل خوابآلودگی زیاد ویار شیرینی نازک شدن و ریزش موهام میل جنسی زیاد...حالت تهوع هم برایکی تا ۹ماهگی داشتم برایکی تا دوماه برا دومی و سومی درد سینه داشتم اولی نداشتم..سومی هم ک کلا متفاوت انگار ن انگار باردارم فقد رشد موهام بیش از اندازه زیادشده ویار لواشک تهوع اصلااا ندارم خوابم کم شده میل جنسیم خیییلی کم فقد شکمم زود بزرگ شد نسبت ب قبلیا پهلوهام خالیه و ی توپ تپلی شده ک از علائمم حدس میزدم پسره ک شد

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
اره عزیزم ۴ماهمه دخترایکی ۶ یکی ۱۱ماهه ۲۲سالمه موقع دخترا هم از زمین تا آسمون فرق داشت علائمم بغیر ...

اخی

خدا را شکر که دخترات داداش دار شدن

سومی از دستتون در رفت که به این زودی حامله شدی؟

چه مامانه جوونی هستی دختر

عکسه شکمتو بزار ببینم

اخی خدا را شکر که دخترات داداش دار شدن سومی از دستتون در رفت که به این زودی حامله شدی؟ چه مامانه ...

دور بر من همه سن شون کمه ازدواج کردن ..اره حتی شوهرم بارها میگفت بنداز بچه رو😐 خیلی دوس دارم بذارم ولی دوربین گوشیمو خراب کردن بچه ها🤦🏼‍♀️😑نگا اینجوری تصور کن موقع دخترا ی سبد حصیری بذاری رو شکمت از زیر سینه پهن و تو پهلو ولی پسر شکل گلابی میشی از بالا باریک پایین شکم تپلی از رو برو گرد