2777
2789
چه داستانی

تو همین لینکی که دوستمون گذاشت هست ی داستان شبیه همین داستان اول معمولا هم دختر های مجرد نیت میکردن و تا ظهر روزه می موندن و روز سه شنبه انحام میدادن البته ما اعتقادی نداشتیم 🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد سفره بی بی سه شنبه خواستم کمی توضیح بدم. 

این سفره هم به صورت مفصل و با اداب و حصور خانمها و... برگزار میشه هم میشه یک نفری خودتون درست کنید .داستانش هم توی نت هست البته با نقل قولهای مختلف و کم و زیاد ولی کلیت داستان یک چیزه که باید موقع درست کردن کاچی اون رو بخونید . البته این داستان به روایتی مربوط به پیش از اسلام و زرتشتی هاست و اونها این سفره رو دارند که بعدها هم دعاهای اسلامی و توسل و کلی چیزهای دیگه اضافه شده. بعضیهم روز سه شنبه کاچی میپزند البته به نیت حصرت زهرا که اون با این فرق میکنه و محتویات سفره اش رو همه میتونن بخورند . اما در مورد بی بی سه شنبه

. تا اونجا که یادمه کاچی رو مرد یا پسر نباید بخوره ونه ببینه چون مشکل ایجاد میشه حتی خانم باردار تو این سفره نباشه و نه از کاچی بخوره بدلیل اینکه ممکنه طفلش پسر باشه. ظرف هم جایی میشورن که آبش تو فاضلاب نره .مثلا پای درختی چیزی آبش می ریختن. فقط هم مال زندانی ها نیست بلکه به هر نیت انجام میشه. خانمهای کرمانشاهی این سفره رو بهتر میشناسند و داستانی که نقل میشه روایت دقیق تری هست میتونید تو نت اونی که مربوط به آیین های کرمانشاه هست رو سرچ کنید و بخونید . لطفا هر کی گذاشت منو هم حتما دعا کنه امیدوارم به حاجات شرعیتون برسید 🙏