2777
2789

من فرهنگیم...دو هفته بیخود بیجهت رفتم مدرسه...حتی یه شاگردم نداشتم..خانواده ها قبول نکردن بچه هاشون بیاد...یه دختر 5 ساله هم دارم که با هزار جور دارو درمان و ای وی اف ومعحزه خدا بهم داد..

مجبور بودم بچه هم با خودم ببرم..چون هیچکس اینجا ندارم...یک ساله..دقیقا ..از شهریور پارسال نرفتم دیدن خانوادم..به خاطر کرونا 7 ماهه تو خونه بودم..همسرم شعل ازاد بود که وقتی میومد تو انبار کلا لباس عوص میکرد وضد عفونی..

هر چی به مدیر گفتم من تو خونه تدریس میکنم نمیام..چون تمام وسایلم..هم از خودم بود لبتاب وگوشی ونت وهمه چیز..قبول نکرد هر روز من مجبور کرد با اون همه وسایل ودخترم برم مدرسه..اوایل برای دخترم پرستار گرفتم که اونم براش ردیف استخدامی اومد وهیچ..

الان دو روزه گلوم درد میکنه..جون ندارم از جام بلند شم...الان باز پیام داده باید بیای ..

اگر کرونا گرفته باشم ..چکار کنم ..بدون هیچ کمکی..خدایا خودت کمکم کن...استرس نابودم کرد

خواستم یکم درددل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نرو شما بگو وقتی دانش آموز نمیاد چرا من باید بیام ضمن اینکه خودم هم مریضم

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!