2777
2789
عنوان

من به این زن چی بگم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 35 پست
اینا کلا خودشونو میزنن به نفهمی تو خوابگاه یکی بود با مرد متاهل دوست شده بود زن طرف زنگ زد التماس که ...

بالا پی اماشو گذاستم این میگه مشکلات از قبل من بوده باهم رابطه جنسیم دارن اینجوری شوهرش حدیقل برا رابطه با زنش اشتی نمی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا پی اماشو گذاستم این میگه مشکلات از قبل من بوده باهم رابطه جنسیم دارن اینجوری شوهرش حدیقل برا را ...

هرزه کثیف امیدوارم یه شوهر معتاد اشغال هفت خط قاتل گیرش بیاد تیکه تیکش کنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
با این نکبت دوستی نکن  فقط لوش بده و بندازش اشغالی  فردا ازدواج کنی میاد شوهر توام قاپ م ...

من فقط دورا دور میشناسمش بامن راحته چون دورم باهام دردو دل می کنه چون فهمیدم چیکار دارع می کنه هر چیم بهش میگم قیول نمی کنه دور شه از مرده

من فقط دورا دور میشناسمش بامن راحته چون دورم باهام دردو دل می کنه چون فهمیدم چیکار دارع می کنه هر چی ...

گمشه کثافتو 

فهشش بده بلاکش کن هرزه کثیفو 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩