یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چندسالی بود شدهرم باهام سرد شده بود چندشب یه بار دیر میمد خونه رفتم دعا نویس گفت شوهرت بایه خانومی دوسته که خانومه عاشق شوهرت شده اونجا بدنم یخ کرد رابطمو باشوهرم بهتر کردم وپیگیرش شدم اما حرفهای آقا عه روباور نکردم یکسال بعدش شوهرم خودش تعریف کرد که بخاطر من وبچم بیخیال خانونه شده حتی پیشنهاد مدیریت شرکتشو داده بود ویه شاسی بلند وگفته بود مهریه مو یه جا میده
بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
تحمل کردم دوسال بعدش بایه خانومی دوست شدباهاش صیغه کرد اما اونم ولش کرد همه بدونین اگه بامتاهل بپرین به جز اون زن زندگی خودتونم به هم میزنین چون احتمال اینکه بازنش باشه خیلی بیشتره
بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔