2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم اون به شوهرتو نگاه چپم نمیندازه 

چرا انقدر مردا شکم گنده زشت بی ریخت کچله پشمالوی دندون زرد رو گنده میکنید 

البته منم ازش خوشم نمیاد ولی کاریشم ندارم

استارتر امثال سحرقریشی زیاد هستن همسرتون توو نخ همشون باشن شما همه رو میخوای نفرین کنی؟چون شوهرتون تو نخشونه؟؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
حالاهمه عاشق سحر قریشی شدن  کافی بود اسی بگه من از سحر خوشم میاد نظرات همه برعکس میشد

ن ما عاشقش نیستیم منم بدم میاد ازش ولی الان حرف اسی حرف زوره😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اصلا مگه چیه خب شوهرت هم حق داره از بازیگرا خوشش بیاد 

مگه تو از هیچ بازیگری خوشت نمیاد 

والا من حتی خواب شاهرخ خان و هم میبینم گاهی 

شوهرمم الناز شاکر دوست و خوشش میاد منم راه به راه عکساشو میفرستم براش 

بیخیال بابا

راهت اشتباهه

بازیش صفره اما قیافش نازه،

همش عمله جلبک

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 
برام عجيبه كه انتظار دارين همه بايد مراعات كنن كه يوقت شوهراتون نلغزن😐😐

بنظر منم خوبه مانتو و پوشش  مارو هم شوهرای بقیه انتخاب کنن تا نلغزن یه وقت

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

آفتاب نتاب تا بستنی من آب نشه! چندتا زن رو میخوای بخاطر ظاهر و رفتارشون نفرین کنی و فحش بدی دوست عزیز؟ فکر نمیکنی ایراد کار جای دیگه است؟ 

اتفاقا من فکر میکنم مشکل درون شماست، اعتماد به نفس ات دچار مشکل هست که دربرابر یه غریبه اینجوری بهم ریختی و خودتو باختی. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !