2777
2789
عنوان

خانما دلم گرفته بیاین

81 بازدید | 4 پست

خانما خانواده ی همسرم 4 تا پسرن

3 تاشون ازدواج کردن امشب برای اخریشون رفتن خواستگاری

اختلاف فرهنگی بین من و خانواده ی همسرم و زناشون خیلی زیادِ

من شخص همسرمو که تحصیلکرده بود و با فهم شعور برای زندگی قبول کردم

ولی بقیه ی افراد هیچکدوم تحصيلات دانشگاهی ندارن

همیشه تو ده سال زندگی مشترکمون تنها چیزی که آزارم داده همین تفاوت شدید سواد و تحصیلات بوده البته نه تو روابطم با همسرم ، فقط با خانواده ش این مشکل بوده 

مثلا بجای اینکه از دیروز بمنم اطلاع بدن که منم باهاشون برم ( دو تا بچه کوچیک دارم دیقه نود نمیتونم به کاری برسم) تازه غروب زنگ زدن که ساعت 6 میخوان برن

منم نرفتم چون نه میرسیدم نه میتونم این بی برنامه گیاشونو تحمل کنم

همسرم فقط یک بار ازم درخواست کرد برم و منم گفتم نمیام و خودش رف

حالا الان پیام داده که ما تازه الان رفتیم

من خونه ی مامانمم که نزدیک خونمونه چون خونه حوصله م سر میرف

ولی خیلی دلم گرفته، چون من خیلی برای همسرم و زندگیمون ارزش قائلم و همیشه دو سه برابر وظیفه م برای خودش و خانواده ش کار انجام دادم و میدم ولی احترام و ارزش واقعی ازشون ندیدم

نمیدونم همسرم بیاد باید چه رفتاری کنم

ولی خیلی ناراحتم

خانواده همسر منم به جز همسرم یکیش تحصیلات دانشگاهی ندارت اما شعورشون از یه دکترا بیشتره..گاهی اوقات یه رفتارایی دارن ولی خب از خیلیا ک باسوادن بهترن

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره دیگه بهت گفتن بیادیگه چه یه روزقبل یادوسه ساعت قبلش اگه نمیگفتم میگفتی آدم حسابم نکردن درضم شوهرتم بهت اصرارنکرده فکرکرده دوست نداری بیای نخواسته زورت کنه،یکم مثبت فکرکن 😀

دنیام پسرم😘😘
مگه مدرک دلیل برشعوره؟؟؟؟خودت اگه تحصیلات برات شعوراورده بوداینونمیگفتی

میدونستم الان یکی پیدا میشه این حرف و میزنه

خانم محترم اینجا تونستم با این مطلب موضوع و شرح بدم جسارت نکردم 

اصلا زبطی نداره بابای خودم تحصیلات دانشگاهی نداره ولی مثلا برای وقت ادمها ارزش قائله