2777
2789
چه جالب من تا حالا نشنیده بودم 

ممنون.ارد۲لیوان.شکر۱لیوان.روغن۱/۲ لیوان.تخم مرغ۳عدد .وانیل .ی کم .بیکینگ پودر ۲ق م خوری .۲ق غ خوری پورد کاکائو..تخم مرغ وشکر وانیل باهم همزن میزنیم.بعد روغن اضافه می کنیم  بعد چای غلیظ یک لیوان ودوق غ پودر کاکا با مخلوط می کنیم.وب مواد اضافه می کنیم.وخوب هم می زنیم و چند قاشق از مواد را کنار می کذاریم.وبعد ارد را ب مواد کم کم اضافه می کنیم.و قابلمه را چرب کرده و مواد را داخل قابلمه وبعد مواد ک کنار گذاشته شده بود اضافه می کنیم وباگردو تزیین میکنیم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوغ که شوره😂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
همشو ریختم دور وانیل زده بودم

حتما یه جا دیگه اشتباه کرده بودین وگرنه من با ماست خیلی دیدم درست میکنن عالی میشه

#کیک_ماست

تخم مرغ : سه عدد

آرد سفید قنادی : دو لیوان

شکر : یک لیوان

ماست شیرین: یک لیوان

روغن مایع : نصف لیوان

بکینگ پودر : دو قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

همه ی مواد را از یخچال در آورده تا به دمای محیط برسه.

تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا کشدار بشه بعد ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی میکنیم و دو بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه میزاریم تا کیک بپزه.

اندازه قالبم قطرش ۲۱ و ارتفاعش ۸ بود.

اخه چرا

چون ماه هفتم بارداری مه کمرم خیلی درد میکنه 5 دقیقه نمیتونم درست بشینم یا راه برم بچمم همش لگدایه ناجور میزنه جوری که پاهام سست میشه برا همین نمیتونم الان دوماهه هوس کردم کسیو ندارم برام درست کنه

چون ماه هفتم بارداری مه کمرم خیلی درد میکنه 5 دقیقه نمیتونم درست بشینم یا راه برم بچمم همش لگدایه نا ...

ای جووونم فدای نی نی 

الان یه کیک آسون بهت میگم درست کن گلم

این کیک رو آخر هم نریز داخل فنجون بریز تو قالب کیک بزار عین کیک معمولی تو فر با دمای 180 حدود نیم ساعت بعد چک کن اوه نپخته بود بزار یه 20 دقیقه دیگه هم بمونه تا بپزه.. خیلی هم خوشمزه هست

‍ z s:
#کیک_فنجونی
_واسه_10_نفر
امتحان شده  

شیر 10 قاشق
آرد8 قاشق
شکر10 قاشق
کاکائو 2 قاشق،بنا به ذائقه
روغن مایع 7قاشق
تخم مرغ دو عدد
وانیل 1 ق.م
بکینگ پودر 1ق.چ
کمی گلاب
طرز تهیه:تمام مواد خشک تو یه ظرف کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یکدست بشن،بعد تخم مرغ می شکنیم و هم میزنیم،همزن لازم نیست،روغن و شیر رو هم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق حسابی هم میزیم تا مثل ماست بشه غلظتش،البته کمی سفت تر،بعد فنجون هارو تا نصفه از این مواد پر میکنیم و میذاریم تو قابلمه،تو قابلمه تا نصفه آب میریزیم،میذاریم روی حرارت ملایم،وقتی آب شروع به قل زدن کرد در قابلمه رو با دم کنی میپوشونیم،میذاریم یک  ربع با همون حرارت بپزه،بعد خاموشش میکنیم،ولی درش بر نمیداریم تا ده دقیقه،بعد از ده دقیقه کیک آمادس
نوش جون‍ ‍
‍ 🍉🍇🍎🍓🍐🍊🍋
https://t.me/joinchat/BcUkfkIzTNx-sejTRyUeFw.         : https://t.me/joinchat/BcUkfkIzTNx-sejTRyUeFw.         لینگ گروه شیرینی.                               @canalashpazizohreh.                  کانال آشپزی زهره                                🍉 🍇🍎🍓🍐🍊🍋