2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6ماه بیکاره خودش واینمیسه😭😭😭

خب شما بجای این حرفا باید کنارش باشین کمکش کنین بهش انگیزه بدین تا با انرژی باشه...

حالا هر دلیلی ک داره بیکار شده ولی شما نباید ب روش بیاری ،باید بدونه ک شما تو هر لحظه کنارشین و تنها نیست....

یعنی ازش طلاق نگیریم؟ 

وااای نه عزیزم،

اون الان ب کمک شما نیاز داره....

ب نظرم ی مشاوره برو کمکت می‌کنه ک تو این شرایط چجوری رفتار کنی با همسرت تا بهتر بتونی کنارش باشی و اونم فک نکنه تنهاس....

مرد غرورش براش خییییلی اهمیت داره،وقتی بیکار شده هم ک بدتر،چون نمیخاد شما فک کنین کم آورده،

اصصصلا ب روش نیار،بجاش بهش بگو اصلا مهم نیست و عیبی نداره تو برای من همیشه ی مرد قوی هستی و کنار همدیگه حلش میکنیم چون من ب قدرت تو ایمان دارم....

باید کاری کنی ک بفهمه تو کنارشی و تنهاش نمیذاری، و بجای زخم زبون زدن بهش انرژی بده

مرسی واقعا امیدوارم کردی خدا خیرت بده 

قربونت 😘😊😊

انشالله زووود زود مشکلتون حل بشه 😘

هیچوقت این موقع ها باهاش دهن ب دهن نشو،اینجور موقع ها مردا نیاز ب سکوت دارن ،هیچوقت بهش زخم زبون نزن چون خیییلی براشون سخته....

اون الان بیشتر از هر زمان دیگه ای نیاز ب محبت تو داره....

روحیتو شاد کن،وقتی نیاد خونه آهنگ بذار برقص تا اونم خوشحال بشه بدونه ک کنارشی ،اینجوری کم کم میاد حرفاشو بهت میزنه....هیچوقت مستقیم ازش نپرس چی شده یا بهش گیر نده، فقط یبار بهش بگو هر موقع دوست داری یا اینکه اگه فک میکنی من میتونم کمکت کنم بیا باهام ص کن من کنارتم ،و دیگه بلند شو ازونجا برو تا فک نکنه داری اجبارش می‌کنی و بحثو عوض کن....

😊😊 ببخشید اگه زیاد حرف زدم😉😊😘🌹🌹🌹