2777
2789

خسته ام کرده

عقدم ولی نذاشته یه روز حتی ی ساعت خوش باشم

و مدام شوهر منو با بقیه مقایسه میکنه

همسرم هر چیم بهش محبت میکنه بازم طلبکار خودش و خانوادشه!

مخالف ازدواجم بوده و داره خیلی عذابم میده  

خداااا خسته ام نجاتم بده

سخت بود ولی تونستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا باز خوبه با شوهرت خوب نیس،مامان من که دوران عقدم با خودم بد بود.همیشه منو با بقیه دخترا مقایسه میکرد و اینقدر از این و اون تعریف میکرد که گاهی میرفتم تو انباری خودمو حبس میکردم تا حرفاشو نشنوم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

بزرگترین اشتباه یه مادر همینِ..اصلا اجازه نده حرفا و رفتارای مامانت روی احساست به همسرت تاثیر بذاره.هرچی هم که هست طرف همسرت رو بگیر البته در کنارش احترام مادرت رو هم حفظ کن..

یکی از نزدیکان من دقیقا توی همین شرایط بود.براش خیلی گرون تموم شد و دوران عقد و کل زندگیش بهش سخت گذشت و اصلا نتونست لذت ببره.بعد ۱۵ سال فهمید باید طرف شوهرش رو بگیره.الان اوضاعش خیلی بهترِ

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
والا باز خوبه با شوهرت خوب نیس،مامان من که دوران عقدم با خودم بد بود.همیشه منو با بقیه دخترا مقایسه ...

وای خب منم همینم دیگه...

خودمو هم مقایسه میکنه

نمیتونم ببینم ک با شوهرم بده چون بیچاره کاری نکرده!

اونوق با شوهر خاهرم اینقد خوبه..خیلی ناراحت میشم

سخت بود ولی تونستم   
بزرگترین اشتباه یه مادر همینِ..اصلا اجازه نده حرفا و رفتارای مامانت روی احساست به همسرت تاثیر بذاره. ...

من طرف شوهرمو میگیرم ولی این دورانی ک میشد خوش گذروند رو ب کامم تلخ کرد

اونم سر هیچی

سر اینکه اقوام شوهرت بی کلاسن!! پول ندارن!!

از شب خاسگاری تا الان نذاشته خوشی ببینم

سخت بود ولی تونستم   
وقتی ازدواج میکنید اولویت باید همسرتون باشه اولا  دوم مقایسه کنه چه اهمیتی داره ....بعدم بیخود ...

خب جلوی دیگران کم محلیش میکنه

من اینو نمیخام!!

سخت بود ولی تونستم