اونوقت میگین خونه بابامونه ولی بخدا این بچه هاتون یه لحظه پیش اونا نمیمونن ...عروسمون وقتی بچه هاش از عرق سوز در حال له شدنن ک حتی وقتی پماد میزنی غش میکنن از گریه میده داداشم بیاردشون اینجا تا وقتی خوب شدن میان میبرنشون...یا هروقت دوس دارن میان خواهرمو بچه هاشو داداشم و بچه هاش بخدا ما هم گناه داریم همه کارا رو ما میکنیم دیگه دلم به حال خودم میسوزه ...خیلی دوسشون دارم خیلی عاشق خودشونو بچه هاشونم نیان خودم دلتنگ میشم میگم بچه هارو بیارین ولی اگه یکمم اونا درک میکردن خیلی خوب بود تازه دوستاشونم میارن سرزده شاید ما وسایل پذیرایی نداشته باشیم یاخونه ریختو پاش باشه خیلی خجالت میکشم دیگه خسته شدم میگم کاش ازدواج کرده بودم لااقل بیخبر نمیتونستن بیان یا تکلیفم باخودم مشخص بود خیلی وضع بدیه اصلا حس خوبی ندارم هم احساس میکنم سربار خانوادم شدم ۳۱سالمه مجردم بیکارم هستم هم خودم خسته شدم ازین شرایط چیکار کنم ای خدا
بخدا خونه خواهرم ۲ساله ندیدم بچشمم خونه داداشمم ۱سال و قبلشم ک خودشون زنگمیزدن میرفتیم تابحال یه چا ...
عین مامان من لوسشون کردین شما هم منو خیلییی اذیت کردن خدایی خیلییی... مخصوصا سر امتحانام جز میزدم... زنداداشم ی رشته مسخره ی آسون تو ی دانشگاه سطح پایین میرفت ی روز تو تیر و خرداد گیررر دادم ک الا و بلا بریم خونشون... عاقااا کوفتمون کردن ی تیکه غذایی رو ک خوردیم بسکه این داداش زن ذلیل من تیکه انداخت ک آره زن من امتحان داشت شما اومدین... حالا زنش از یکسال قبل جلوتر از استادا درساشو میخوندا... بخدا از گلمون پایین نرفته زدیم بیرون از خونشون... ب پدر پیرم چقد خفت داد... هی خدا.... خدااااروشکر از اون خونه اومدم بیرون خیلی حرص خوردم خیلی اذیت شدم یک ذره شعور نداشتن
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
ن مادرم خودش ب پسراش کلید داده منم تازه مستقل شدم و ازدواج کردم سری پیش کلیدم رو گرفت داد ب یکی از پسرا
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
ولی خدایی سر ارشدم هاااار شده بودما کسی جرات نداشت بیاد خونمون فقط جمعه ۱۲ تا ۲ وگرنه میکشتمشون... درعوض یکی از رشته های علوم پزشکی دانشگاه تهران قبول شدم 😁😁