2777
2789
عنوان

خرید عید یا خرید برای زمستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست
عزیزم چه موج سومی ما هنوز موج اولیم زمانی یه موج تموم میشه که تعداد مبتلاها واسه یه مدت طولانی کاهش ...

عزیرم یسر ب تاپیک من بزن راجب صحبتای دکتر جلالی فخر ک درباره شروع موج سوم گفته... اوضاع وحشتناکه...دوست پدرم ک پزشکه میگه آمار دوبرابر اینیه ک میگن

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم یسر ب تاپیک من بزن راجب صحبتای دکتر جلالی فخر ک درباره شروع موج سوم گفته... اوضاع وحشتناکه...د ...

عزیزم حداقل یه دکتر خوب و پیگیری کن که اطلاعات خوب ودرست  بده دکتر جلالی فخر که معلومه چرا انقدر هراس و ترس ایجاد میکنه با توجه به پیجش

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من درست صحبت کردم حرف بد نزدم یا توهین نکردم بهت که اینطوری میگی. فهمیدی. دوستان من توهین کردم ...

نه چیز بدی نگفتی اسی عجیب بود عکس العملش

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
عزیزم حداقل یه دکتر خوب و پیگیری کن که اطلاعات خوب ودرست  بده دکتر جلالی فخر که معلومه چرا انقد ...

واقعیتارو میگه.. وحشت هم داره.. زن عموی من سر 3 روز رفت تو کما بخاطر سطح پایین اکسیژن خون و تموم کرد بدون هیچ علامتی 

بخدا ک خیلی ترسناکه

واقعیتارو میگه.. وحشت هم داره.. زن عموی من سر 3 روز رفت تو کما بخاطر سطح پایین اکسیژن خون و تموم کرد ...

عزیزم از بابت فوت ابشون متاسفم اما ترجیح میدم پیج دکترایی رو پیگیری کنم که بهم اطلاعات درست بده نه صرفا تبلیغ برای کار خودش!

عزیزم از بابت فوت ابشون متاسفم اما ترجیح میدم پیج دکترایی رو پیگیری کنم که بهم اطلاعات درست بده نه ص ...

کافیه با یه پرستار صحبت کنید یا حتی تکنسین ازمایشگاه تا عمق فاجعه رو متوجه بشین 

انشالله ک تنتون سالم باشه همیشه ولی آگاهی داشتن بهتر از اینه ک بخاطر دوری از استرس بی توجه باشیم به هشدارها

کافیه با یه پرستار صحبت کنید یا حتی تکنسین ازمایشگاه تا عمق فاجعه رو متوجه بشین  انشالله ک تنت ...

عزیزم لزومی نداره انقدر استرس داشته باشم و برم تحقیق شخصی کنم

ماسک میزنم تو تجمع هم نمیرم فاصله رو هم رعایت میکنم

ممکنه مبتلا بشم و ممکنه نشم خیلیا مراقب بودن و دچار شدن و خیلیا هم نه 

برای چی هی اضطراب بکشم