یه بچه یتیمه که مادرش فوت شده پدرش معتاده چطوری باید به فرزندی فبول کنم....کسی اگه تجربه داره بگه....
خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوخیییی جااان برو بهزیستی بهت میگن بی اطلاعم ایشالله اجرت با خدا
1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
عزیزم چقدر مهربونی😍😍 برکت برای خودت میخری اگر بتونی .اما واقعا مطمئن باش هیچ فرقی حداقل رفتاری با بچه خودت نمیذاری بعد برو جلو .فکرکنم بری پرورشگاه ها یا دادگاه اونجا برات توضیح میدن .پدرش قبول کردع؟
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۳۰ سالم بشه ازدواجم نکرده باشم حتما میرم یکی از این کوچولو های دوس داشتنیو میارم❤🛸
https://rastmard.com/?mref=eln دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
عزیزم چقدر مهربونی😍😍 برکت برای خودت میخری اگر بتونی .اما واقعا مطمئن باش هیچ فرقی حداقل رفتاری با ...
فدات بشم...اره پدرش راًضیه.....نه من بچه ندارم که فرق بزارم....خودم برم دادگه یا وکیل بگیرم؟وکیل خیلی گرونه....اگه خودم برم میگم شاید ندم بهم