2777
2789
من از داروخانه مخمر گرفتم میگفت خوبه دارم میخورم ولی تغیری حس نمیکنم 

من واسه خواهرم میخوام، وزنش خیلی پایینه. الان میگه میخوام فت فست بخورم تعریفشو زیاد شنیدم. اونم مخمر ابجو میخورد ولی تاثیری روش نداشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه خواهرم میخوام، وزنش خیلی پایینه. الان میگه میخوام فت فست بخورم تعریفشو زیاد شنیدم. اونم مخمر ...

اتفاقا منم تو فکر فست فتم ولی هنوز نگرفتم چون تعریفشو شنیدم

من واسه خواهرم میخوام، وزنش خیلی پایینه. الان میگه میخوام فت فست بخورم تعریفشو زیاد شنیدم. اونم مخمر ...

استارتر خاله ام قبل از ازدواجش این قرصو خورد الان ۶ساله ازدواج کرده و حامله نمیشه،،،با ی دکتر صحبت کرد دکتره گفت این قرصا پراز عوارضه و روی بدن هرکسی یه مشکل ایجاد میکنه

استارتر خاله ام قبل از ازدواجش این قرصو خورد الان ۶ساله ازدواج کرده و حامله نمیشه،،،با ی دکتر صحبت ک ...

وای خدا، واقعا؟؟ خب اینو چیکارش کنم گیرداده روی همین قرصه، هرچی میگیم تاثیر بدی داره میگه من از ی دکترداروساز پرسیدم گفته اگ مشکل کبد و کلیه ندارین ایرادی نداره مصرفش کنین

عزیزم توروخدا قرص نخور،،من فت فست پارسال بمدت یکماه خوردم الان روده ام و معده ام دچار مشکل شده وهمش ...

الهیییییی انشاالله خوب بشی ،از داروخانه گرفته بودی یا ن؟ 

وای خدا، واقعا؟؟ خب اینو چیکارش کنم گیرداده روی همین قرصه، هرچی میگیم تاثیر بدی داره میگه من از ی دک ...

اره بخدا دروغم چیه...ببین کالری شماری کنه و بخوره مطمئنا چاق میشه،من خودم استعداد چاقی ندارم اما ۱۰روزه رژیم گرفتم یکم آب رفته زیر پوستم...بگو از قرص بکش بیرون ،ملت واسه پول دراوردن ب جون کسی رحم نمیکنن