2777
2789

بعضی دخترها بخاطر توقع زیاد کسی رو انتخاب نمیکنن

و سنشون بالا رفته و مجرد موندن

اشنا و اطرافتون میشناسید

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی خودش هیچ کسی قبول نمی کنه به زور که نمی تونند شوهرش بدند!!!

اون بالا بالاها راهشون نیست  اون پایین ها هم جاشون نیست!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

دختر خوشگل همه چیز تمام محسوب نمیشه کلا،نه دختر همه چیز تمام از نظر اخلاق و تحصیلات ندیدم که محرد مونده باشه عزیزم،مگررر کلا قصد ازدواج نداشته و خواستگار راه نمیداده کلا

همسرم:جان منی به مختصر❤
مگه داشتن یه کار وزندگی معمولی توقع زیادیه پسر پنجم ابتدایی خونده وبیکارو باید بله میدادیم که سنمون ...

توقع معقولی هستش

چند سالته عزیزم

ها چند مورد میشناسم ... دیگه هم کسی سراغشون نمیره همه میگن حتما چقدر پر توقع هستن ک تا حالا ازدواج ن ...

یکم ازشون بگو

خودشون از این وضعیت راضی هستن

چند سالشه مگه چه معیارهای داشته

۳۵،خودش خیلی خوشگله و خوشتیپ چشم رنگی و مو بور،،،خانواده عالی ،،،شاغل هست و توی دانشگاه تدریس میکنه تو مراکز،،خیلیم خواستگار داره حتی وکیل و پزشک ولی نمیدونم رو هر کدوم ی ایرادی میزاره،،،دختر خیلی با شخصیتیم هست و مهربون

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
دختر خوشگل همه چیز تمام محسوب نمیشه کلا،نه دختر همه چیز تمام از نظر اخلاق و تحصیلات ندیدم که محرد مو ...

خواهر دوستم هم ظاهری بد نیس هم تحصیلات و شغل و.... خواستگار هم راه میده نمیدونم چ معیاری داره ک ازدواج نمیکنه... دوستمم بخاطر خواهرش مجرد مونده